I ja u glavi za nju imam The Substance, Madonin Hung Up spot, Eric Prydz - Call on Me spot, i naravno strelice koje već spomenuh lol, nadam se da je takav neki moodboard za nastup spreman, prosto retro seksi aerobik + lagani post-mental-breakdown vibe jedne botoks kraljice mora biti jak.
Ivxn je rekao da je Ananda napisala pjesme i onda se javila Bjorkmanu da joj to popravi. Mislim da je to dobitna kombinacija sa Šveđanima. Previše su generični i bezidejni, ali produkcijski uvijek svemirski. Njima baš treba doći s gotovom dobrom idejom i onda ih pustiti da ti to ispoliraju.Meni nije jasno što je onaj šveđanin Bjorkman napisao odlične pesme Anandi i Ivxnu za Doru, a Igoru ovaj isprdak kojem je maksimalan domet radio.
Ti svedjani su jako sebicni, barem kad je esc u pitanju. Videli smo Petru, stalno se hvali, iako je Svedska pobedila vise puta "nefer". Da ne nabrajam godine, poput 1999 kad su oteli Hrvatskoj pobedu, i 2015 kad su oteli Rusiji i Italiji nezasluzeno. Loreen je zasluzila, al ne bi pobedila pre dve godine da nije bilo zirija.Meni nije jasno što je onaj šveđanin Bjorkman napisao odlične pesme Anandi i Ivxnu za Doru, a Igoru ovaj isprdak kojem je maksimalan domet radio.
Baš mi ima vajb dobre osobe, a ovi "delulu" momenti mi deluju kao da se sprda.