Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I ja u glavi za nju imam The Substance, Madonin Hung Up spot, Eric Prydz - Call on Me spot, i naravno strelice koje već spomenuh lol, nadam se da je takav neki moodboard za nastup spreman, prosto retro seksi aerobik + lagani post-mental-breakdown vibe jedne botoks kraljice mora biti jak.

I Electric Callboy - Pump it estetika 😂
I ja u glavi za nju imam The Substance, Madonin Hung Up spot, Eric Prydz - Call on Me spot, i naravno strelice koje već spomenuh lol, nadam se da je takav neki moodboard za nastup spreman, prosto retro seksi aerobik + lagani post-mental-breakdown vibe jedne botoks kraljice mora biti jak.

Poznato je i kojih šestoro izvođača se predstavlja u RTS klubu u utorak, 4. februara:

Bojana x David, Princ, Harem Girls, Iskaz, Oxajo i Dušan Kurtić

Princ mi se jako dopao. Vrhunski glas, puno emocija, dobra melodija, cuju se klavir i violina u pozadini pesme. Svaka cast! Cestitke i za Maju Nikolic, i Lensy.

Meni nije jasno što je onaj šveđanin Bjorkman napisao odlične pesme Anandi i Ivxnu za Doru, a Igoru ovaj isprdak kojem je maksimalan domet radio.
Ivxn je rekao da je Ananda napisala pjesme i onda se javila Bjorkmanu da joj to popravi. Mislim da je to dobitna kombinacija sa Šveđanima. Previše su generični i bezidejni, ali produkcijski uvijek svemirski. Njima baš treba doći s gotovom dobrom idejom i onda ih pustiti da ti to ispoliraju.

Dobro bi možda bilo Tam i Mimi dati Šveđanima da im popeglaju produkciju i pojačaju neke dijelove.

Još je i Ivxn natjerao Bjorkmana da dodaje tamburicu u instrumental i slično. Treba baš strogo s njima. Dosta ljudi mislim da samo dođe i kaže "Daj šta daš" pa im uvale neki bejzik Melfest reject.

Meni nije jasno što je onaj šveđanin Bjorkman napisao odlične pesme Anandi i Ivxnu za Doru, a Igoru ovaj isprdak kojem je maksimalan domet radio.
Ti svedjani su jako sebicni, barem kad je esc u pitanju. Videli smo Petru, stalno se hvali, iako je Svedska pobedila vise puta "nefer". Da ne nabrajam godine, poput 1999 kad su oteli Hrvatskoj pobedu, i 2015 kad su oteli Rusiji i Italiji nezasluzeno. Loreen je zasluzila, al ne bi pobedila pre dve godine da nije bilo zirija.

Status
Not open for further replies.
Back