Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ili Voda (Bugarska 2007)

More, jozdol ide, ludo mlado
Mitre le, ij... Mitre le
More, ludo mlado, konče vodi
Mitre le, ij... Mitre le
More, more, pee
More, more, ij...

Sad, šalu na stranu, znamo da je Tam bila ispirisana praistorijom, i da će nastup biti konceptualan, zanima me kako će to izgledati. Sa druge strane ja nastup zamišljam u nekom slovenskom paganskom stilu.

Zamišljam da nastup prati tekst, počinje tako što ona leži na polju pšenice, na ekranima je dan, vedro nebo, i kako iz intra ulazimo u brži deo, pada mrak, u tekstu se pominju zvezde, sunce prelazi u mesec, a vetar raznosi pšenicu i odjednom više nismo u polju pšenice već u šumi, te taj "ritual" počinje, ispod nje bi se pojavljivale slovenske rune i ona bi nekom koreografijom dok još uvek leži na podu telom pratila te rune dok bi se one smenjivale, to bi moglo biti zanimljivo jer bi te rune mogle slati određenu poruku, onda bi u refrenu ušli plesači, koji bi igrali oko nje i išle u krug, bukvalno bi izgledalo kao neko žrtvovanje. Šuma bi bila neke florescentno zelene boje. Kostim da bude sličan onome što sam smislio za AI sliku, i da ima venac od cveća na glavi.

Naravno ovo je u slučaju da Tam tako nešto može da izvede i da joj uslovi tako nešto dozvoljavaju, produkcija bi bukvalno morala biti na vrhunskom nivou

Status
Not open for further replies.
Back