Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Neko se pre par dana pitao zašto su odlučili da bude 30 pesama na festivalu.

Pala mi je na pamet ideja da ima par pesama koje traju 2 minuta i svega par sekundi, pa je to MOZDA jedan od razloga (da nadomeste minutažu).

Al' što eminentne voditeljke sa Red TV-a naziv pjesme Tropico Banda izgovaraju kao "AL"

Canadian Lol GIF

Ja pustio pesme jednom drugu koji sluša muziku tipa ovih turbofolkeruša (Tea T., Milica P., Tanja S. i sl... i tipa Cobi, Nucci muzika), kod 19 pesama je otprilike posle jedno 20tak sekundi rekao dalje, Mimi mu se nije dopala, za Haremke je rekao ,,Skloni mi to", za Vukajlu je rekao da ide da predstavlja Ameriku, za Tam je rekao ništa spec (ponavljanje dve reči kao i kod Lila Ramonde), za Maju se smejao i prokomentarisao ,,Opet ova luda", za Kurtića je rekao da ima slabiju pesmu nego prošle godine, jedino je pohvalio Bojanu i Davida za koje kaže da imaju dobar bit i da mogu da razvale koreografijom, Iskaz da mu je okej i ako nastup bude ludilo like Moldova da će možda glasati za njih, i Lensi u smisli da mu je lepa pesma ali ne bi ipak slao to....

Ubeđen sam da je na konkurs stiglo mnogo boljih i generalno slušljivijih pesama od ovih koje su prošle na sam festival. Na primer, nije mi jasno kako su Maršali mogli da budu prva zamena, a ne Lensy? Od pesama koje nisu prošle na konkurs, a znam da su prijavljene su: Militsa for you - Rarakija (koja bi pojela bukvalno skoro sve pesme na festivalu) i pesma od one Varje iz Survivora (koja je po onom isečku isto bolja od velikog dela pesama na PZE-u). Po mom mišljenju, mislim da je ove godine najveći problem oko loših pesama napravila komisija prilikom izbora.

Ljudi ne razumem zasto vam se Mimi toliko ne svidja, meni je samo problem kraj pesme, koji ce mozda da doradi, ali realno jeste za evroviziju, svi ce zapamtiti refren i moci ce i da ga pevaju kao sto su pevali biti zdrava, nebitno iz koje su drzave, ima i etno element (meni se svidja sto nije prejak trubacki zvuk jer ga ne volim, ovaj mi je taman), a ako Mimi ukompletira odlicnim nastupom, bice to sasvim fin paket, ona ima harizmu i nece biti zaboravljena nakon vec 2 nastupa u drugom polufinalu

Status
Not open for further replies.
Back