Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U lajvu je još rekla da će imati plesače na sceni, verovatno i pirotehniku. Dominiraće jedna boja i nastup će imati svoju priču. Kostim će biti u njenom fazonu.

Mislim da se Ališi neće svidjeti Mimi. Ovako na slijepo očekujem da joj se Lensy, Vukayla i Tam najviše svide, vjerovatno će i Anu & The Changes izdvojiti na prvo slušanje. Bojana i David će joj biti vozilica, a Maja Nikolić će je zaintrigirati. 😎

Mene Mimi najvise vozi iskreno i mislim da ce da pokida sa nastupom. To ce izgledati mnogo drugacije kad se bude i gledalo i slusalo.
Tam i Vukayla dve prelepeee pesme.
Bojana i David ok za lokalno trziste. No no no je mnogo hiticnija bila.
Za sada sam tim Mimi :)

Definitivno ovaj pze mora vise da se slusa.. tako da ako ne das vremena mislis da nema nista...a ima itekako ..u svakom slucaju to nije bas dobro jer stranci uglavnom slusaju samo " na prvu"
Meni se Princ popeo u glavi hahahhaa bas!
1. Mimi : ne popusta
2. Tam: vozi ali popusta
3. Princ : ubacio u petu
4. H. Girls : malo rikverc ali ide fino
5. Iskaz : U leru lagano

Ljudi ne razumem zasto vam se Mimi toliko ne svidja, meni je samo problem kraj pesme, koji ce mozda da doradi, ali realno jeste za evroviziju, svi ce zapamtiti refren i moci ce i da ga pevaju kao sto su pevali biti zdrava, nebitno iz koje su drzave, ima i etno element (meni se svidja sto nije prejak trubacki zvuk jer ga ne volim, ovaj mi je taman), a ako Mimi ukompletira odlicnim nastupom, bice to sasvim fin paket, ona ima harizmu i nece biti zaboravljena nakon vec 2 nastupa u drugom polufinalu
This 👆

Ja se dvoumim između DVOSTRUKE POBEDNICE MESAM-A i KRUNISANE POP DIVE ☦

Olja ako ode kod Boška Jakovljevića, on će joj reći direktno da je ovo najslabiji festival do sada, mada možda i ona prizna, Duška sigurno neće. Njoj će pesme biti dostojanstvene.

PEHAR SA ZLATNIM JAJETOM

therapist-laughing.gif

Ljudi ne razumem zasto vam se Mimi toliko ne svidja, meni je samo problem kraj pesme, koji ce mozda da doradi, ali realno jeste za evroviziju, svi ce zapamtiti refren i moci ce i da ga pevaju kao sto su pevali biti zdrava, nebitno iz koje su drzave, ima i etno element (meni se svidja sto nije prejak trubacki zvuk jer ga ne volim, ovaj mi je taman), a ako Mimi ukompletira odlicnim nastupom, bice to sasvim fin paket, ona ima harizmu i nece biti zaboravljena nakon vec 2 nastupa u drugom polufinalu
Očekivali smo televoting smeš a dobili nesto sto mora da se preradjuje da bi bilo 18. mesto u finalu.

Status
Not open for further replies.
Back