whisky
Ekspert
Konstrakta trepni ako si otetaSavetovala se sa Sarom Jo i Konstraktom oko nastupa.
Konstrakta trepni ako si otetaSavetovala se sa Sarom Jo i Konstraktom oko nastupa.
Opet će se naložiti na Kurtića...
+ JaJa sam zapamtila ovde samo jednu osobu koja navija za Mimi...
ThisLjudi ne razumem zasto vam se Mimi toliko ne svidja, meni je samo problem kraj pesme, koji ce mozda da doradi, ali realno jeste za evroviziju, svi ce zapamtiti refren i moci ce i da ga pevaju kao sto su pevali biti zdrava, nebitno iz koje su drzave, ima i etno element (meni se svidja sto nije prejak trubacki zvuk jer ga ne volim, ovaj mi je taman), a ako Mimi ukompletira odlicnim nastupom, bice to sasvim fin paket, ona ima harizmu i nece biti zaboravljena nakon vec 2 nastupa u drugom polufinalu
Ne znam ni na šta da se tagujem.
Očekivali smo televoting smeš a dobili nesto sto mora da se preradjuje da bi bilo 18. mesto u finalu.Ljudi ne razumem zasto vam se Mimi toliko ne svidja, meni je samo problem kraj pesme, koji ce mozda da doradi, ali realno jeste za evroviziju, svi ce zapamtiti refren i moci ce i da ga pevaju kao sto su pevali biti zdrava, nebitno iz koje su drzave, ima i etno element (meni se svidja sto nije prejak trubacki zvuk jer ga ne volim, ovaj mi je taman), a ako Mimi ukompletira odlicnim nastupom, bice to sasvim fin paket, ona ima harizmu i nece biti zaboravljena nakon vec 2 nastupa u drugom polufinalu