Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ni meni nije jasno 😂 ok ne peva, već repuje. Ali ako stvarno ne bude igrala, ne znam kako misli da joj nastup bude super, pogotovo ako ode na ESC pa i publika bude u fazonu “nećemo ni mi da igramo”

Da li je u ova doba Breskvica prošle godine već imala milion pregleda?
Breskvica je prošle godine za nepunih 5 dana imala prvi milion.

Danas je tacno nedelju dana od izlaska pesama a niko jos nema ni 500.000. Osim Mimi niko nije ni blizu. I uopste u real preglede ne treba racunati Princa, Natasu Kojic, Ivanu Strbac i Filarija jer je jasno da pregledi nisu stvarni.(Ili su kupljeni ili sponzorisani kao reklama pa tako sakupljeni...)

Da li postoji ikakav nacin da se stopira ta kupovina pregleda ili svake godine moramo da trpimo te budalaštine koje remete realnu statistiku?
Pa ja ne znam kako ide to sa sponzorisanjem. Mislim da ne moze nego preko RTS kanala🤷‍♂️ Verovatno njima moraju da pišu i plate kako bi sponzorisali. Ne znam..

A RTS ima uvid u statistiku svega oko pesama pa i preglede i to odakle dolaze. Jedino da uvedu pravilo "diskvalifikacije" za one koji kupuju preglede iz Tadzikistana npr. Svakako bi bilo lepo da nema toga i da moze da se vidi real stanjem

Ali RTS-u te promocije idu u prilog jer oni zaradjuju od pregleda preko svog kanala.🤣

Kako misli neće igrati i pjevati?
Ključ nastupa kod ovakvih pjesama je divljanje na sceni. Ženo ubaci neki rejv na kraju i divljaj.
Skači Mimi, skači!
Koreografija za Turbo žurku:
tenor.gif

Nakon današnjeg nastupa u "Jedan dobar dan" moja asocijacija na Turbo žurku.

8hmupw.gif

Hoće li Došlo biti voditelj i ove godine? Čini mi se da Baloš nastupa u revijalnom delu.

Ali onda bi mogao svako-svakog da diskvalifikuje, evo ja sad mogu da kupim 500K pregleda bilo kome, tj svi možemo.
Potpuno si u pravu. O tome uopšte nisam ni razmisljao. Definitivno "problem" za koji treba naći rešenje. A rešenje uopšte nije lako pronaći.😅
Zato su strimovi na platformama merodavniji. Ali kod nas one jos uvek nisu potpuno zaživele.

Status
Not open for further replies.
Back