Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moram priznati da me ova informacija da Mimi neće igrati malo zamislila. Oko Tam sam takođe bila skeptična od početka, budući da ona nije tip performera koji šije koreografije ne verujem da možemo očekivati Bog zna kakvo ludilo od nje.
Hm, šta ako nam favoriti flopnu pa na kraju Iskaz osvoji televote? Lol. Mogu tačno da zamislim taj scenario.
Ali dobro, držaću se onoga što sam i rekla kada sam prvi put čula pesme a to je da mi je svejedno ko će pobediti jer realno niko nam neće doneti zavidan rezultat.

Vrlo zanimljva emisija.
Gosti: Ivana Strbac i Igor Simic
Ivana kaže da će na sceni imati 4 plesača i da svaki dan vežba u školi plesa koja je u njenoj ulici.😁
Igor kaže da će nastup biti malo "pozorište" i on će imati 3 plesača na sceni. Voditelj ga pita "hoćeš li ti biti panj"(u smislu da li će i on igrati) 🤣

Pa Igor je ovde potvrdio da je neko ko uopste ne prati ESC (kaze zadnji put je gledao 2008. u Beogradu). Takodje je rekao da ne gleda na PZE kao na takmicenje za odlazak na ESC nego kao platformu za predstavljanje svog rada. Mislim sve ok, ali to se i vidi po ovome sa cime dolazi, sto se mene tice ne mora vise da se muci i zauzima mesto nekome ko bi se mozda vise iscimao.

Zanima me šta je u njegovoj glavi?
On se stvarno nadao i mislio da je ova pesma za ESC??? Mislim, čim kupuje preglede, deli reakcije, čini se da mu je stalo... Ovi ljudi se ili prave, ili stvarno ne znaju šta znači pesma za ESC.

Zanima me šta je u njegovoj glavi?
On se stvarno nadao i mislio da je ova pesma za ESC??? Mislim, čim kupuje preglede, deli reakcije, čini se da mu je stalo... Ovi ljudi se ili prave, ili stvarno ne znaju šta znači pesma za ESC.
Što se Princa tiče, vidi se da on ŽELI da ode na ESC ali ne shvata da su se ukusi srpske publike za isto to takmičenje promenili, ni mi više nećemo te isprobane otrcane formule pesama iz 2000-ih.

On glas ima, talentovan je, ali i prošli i ovaj put hoće da ide sa iskalkulisanim, proračunatim pesmama koje će se svideti publici od 45+ pa nadalje. Ne želi nikakav rizik u tom smislu da preuzme i zato će mu tako i biti.

Marsali zapravo uopste nemaju losu pesmu kada u obzir uzmemo njihovu mladost. Za razliku od mnogih takmicara koji se pojavljuju iz godine u godinu i imaju iskustva na pze a jos uvek nista nisu naucili, njihova pesma je sasvim solidna.

Status
Not open for further replies.
Back