Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Na kom mestu je bila Konstrakta na forumskom glasanju 2022.?

Jao ...Zasto bi nekog kome je Luna DJOGANI sisala nozni palac na najglupljoj televiziji rts zvao????😅🤮

Vukayla je nasa Loreen, mozda joj je ovo my heart is refusing me godina, ali sledeca ce da bude euforija
Ovo, ja bih Vukaylu ostavila još jednu godinu da skrčka ozbiljnu pesmu, pa i za top 10 što da ne, jer baš baš ima potencijala. Došla je sa pesmom koja ima jedan od najboljih/modernijih aranžamana ikada na našem takmičenju, ali mislim da može još bolje.

Mask je fina pesmica, ali fali joj nešto. Uverena sam da može još bolje.

Pa tu su negde, a obzirom kako smo prošle godine prošli sa Ramondom, ne bih ponavljala istu priču i ove. Plus je Ramonda imala predobar nastup, dok za Mask ne znamo ništa još uvek. Slobodno neka me demantuje, ja samo kažem da imam utisak da Vukayla može da napravi još bolju pesmu, ne bih je za sada slala po 18. mesto tbh.

Pa tu su negde, a obzirom kako smo prošle godine prošli sa Ramondom, ne bih ponavljala istu priču i ove. Plus je Ramonda imala predobar nastup, dok za Mask ne znamo ništa još uvek. Slobodno neka me demantuje, ja samo kažem da imam utisak da Vukayla može da napravi još bolju pesmu, ne bih je za sada slala po 18. mesto tbh.
Pa ne bih ni ja. Ali ko bi drugi mogao da prodje bolje od 18. mesta? 😂

Status
Not open for further replies.
Back