Kunelaki
Ekspert
Ne cuje seEvo momci iz Krouz Roudija kazu da su pesmu komponovali bas za PZE.
Pohvale za njih.
Ne cuje seEvo momci iz Krouz Roudija kazu da su pesmu komponovali bas za PZE.
Pohvale za njih.
Dosta izvodjaca je doslo da promovise pesme, koliko sam shvatila, svima je prvo pesma odradjena pa su je onda eto tako prijavili na PZE.Ne cuje se![]()
Normalno, bar bismo zapalili arenu i da ispadnemo lolSve mi je toliko "šta ako" kod svih favorita da bih u ovom trenutku slao Iskaz na keca. Oni će bar prštati od energije.
Mada je realnije da ispadne u polufinalu lolAko pažljivije pročitaš, videćeš da je @omikron napisao da je Mimi krajnji domet neko 13. mesto, znači best case scenario ako se sklope sve žive kockice i nastup pokida.
Od 2.3 ima da ih pljuje na sva zvona opet i da najavljuje tužbe.Ljudi moji Maja upravo održala hvalopsev o RTS-u. Nikad ih niko ovoliko nije hvalio kao ona u Jednom danu.![]()
Dakle ili Mimi ili Haremke, mooožda Iskaz i ništa više.Pa ako želite dobro Srbiji ne gurajte u prvi plan pesme koje nismo primetili odmah nakon prvog slušanja lol Prvenstveno mislim na Vukaylu.
To + Bojana i David. I to je to.Dakle ili Mimi ili Haremke, mooožda Iskaz i ništa više.
Ali prošle godine smo imali i Hrvatsku i Sloveniju sa nama u polufinalu (i dobili 12+10), dok ove godine imamo samo Crnu Goru. Poslednje dve godine smo i bili u manjem polufinalu sa 15 država, dok smo ove u polufinalu sa 16 i oba puta smo jedva prošli.Dosta nam je komforna pozicija ove godine (druga polovina u pf bez sigurnih finalista, imamo CG i par dijasporaških) tako da se lakše diše, prolaz je dosta blizu. Svakako ne verujem da će na PZE pobediti pesma koja ne bi mogla da iskoristi tu početnu prednost.
Drugim rečika, ako Mimi / tam / bilo koji drugi favorit bude mirisao na NQ na PZE ne verujem da će pobediti.