Pokahontas
Ekspert
ova slika ima kupljenih 100 hiljada pregleda i 3000 lajkova
ova slika ima kupljenih 100 hiljada pregleda i 3000 lajkova
zavisi šta odaberemo svakako, tu su pored tih što si naveo i Danska i CG, a vrv i Gruzija koje najvrv neće imati čemu da se nadaju u 100% tvt pf, tako da ostaje dosta otvoreno.Ali prošle godine smo imali i Hrvatsku i Sloveniju sa nama u polufinalu (i dobili 12+10), dok ove godine imamo samo Crnu Goru. Poslednje dve godine smo i bili u manjem polufinalu sa 15 država, dok smo ove u polufinalu sa 16 i oba puta smo jedva prošli.
Takođe, ne bih rekao da smo u polovini bez sigurnih finalista. Izrael prolazi 100%, Češka i Finska takođe na osnovu pesama (računam da će Finci poslati Eriku, a češka pesma mi zvuči konkurentno za sam vrh). Borićemo se sa Luksemburgom, Maltom i Gruzijom za prolaz. Jedino ćemo sigurno biti bolji od Danske.
Ne znam, ja se uopšte ne osećam bezbedno ni komforno u vezi sa našim žrebom ove godine![]()
Uopšte se ne treba oslanjati na žiri. Svaka čast njima ali su dokazali da nas "ne vole". Pošalješ baladu, brzu pesmu, pesmu na engleskom, mešavinu srpsko-engleskog, etno pesmu, Konstraktu, mračnu pesmu, devojku sa Berklija i uvek budeš izignorisan.Nije kao da imamo nešto bolje. Pa i Vukayla bi bila na samom dnu kod žirija, što je tužno. Dijaspora bi je izignorisala, a Evropa ionako više ne glasa za nas, osim u slučaju da je nešto neverovatno otkačeno i originalno kao Konstrakta.
Pa maja ga drzi rukom iza ledja dok se slika sa Filarrijem
Biće tako, ali na stranu to.Grdna Maja... Hvali RTS, naravno nepovezana... Već vidim njene komentare nakon što joj Crni Luk ili Teodora koji će verovatno biti u žiriju ne udele poene - Njih su stavili u žiri da ona ne bi pobedila, jer su znali da oni neće glasati za nju. U žiriju treba biti neko ko je uradio nešto ne Evroviziji, a ne oni koji nisu imali rezultat i koji ne znaju da pevaju... Tako nesto![]()
Maja hvali RTS ne bi li ovaj put pobedila. Ruku na srce draža mi je ovakva, prema svima fina i umiljata. Sad sve najlepše a posle... Videćemo se na sudu u Strazburu.Grdna Maja... Hvali RTS, naravno nepovezana... Već vidim njene komentare nakon što joj Crni Luk ili Teodora koji će verovatno biti u žiriju ne udele poene - Njih su stavili u žiri da ona ne bi pobedila, jer su znali da oni neće glasati za nju. U žiriju treba biti neko ko je uradio nešto ne Evroviziji, a ne oni koji nisu imali rezultat i koji ne znaju da pevaju... Tako nesto![]()
a trebalo biMalo mi nedostaje sad prošlogodišnji haos nije me sramota reć