Био сам ироничан побогу. Она ће следеће године, боже здравља, заједно са својим духовним оцем, чија расна припадност је опевана у овогодишњој ирској песму, да плете чарапе у некој менталној установи.
Mimi i Tam medju strancima važe za favorite. Haremke su zanimljive strancima jer dolaze iz Srbije i po prvi put nesto tako pa zato. Princ ima bazu fanova na Balkanu a ne dalje po Evropi. Do pze će i njegovi strimovi skočiti jer je pesma tek sad ušla u narod i zaživela. A na kraju krajeva za sam rezultat su nebitni i pregledi na yt i strimovi na Spotify već broj poslatih SMS glasova.
Dobro i ja sam se tek prekjuče naterala da poslušam Prinčevu pesmu, možda je velik broj pregleda od nas koji smo pomislili ajde dobro da čujem i to sad
Ma nije pesma kao pesma toliko ni loša. Ali nismo u 2005. i u kontekstu Evrovizije ne dolazi u obzir. Mora da promeni tim oko sebe ako hoće da bude u konkurenciji za neki dobar rezultat na pze.
Iskaz jedino ako baš baš pokidaju sa nastupom. Mogli bi biti dobar mamac za televote. Ali dok ne vidim nastup ali i live pevanje ne mogu da ih favorizujem.
Meni je Iskaz ok, na prvu sam odmah ovde napisala kako su odlicni, ali opet.
Sve je to super, ali nije potencijal za visoki plasman.
Znam da cete reci i da nemamo pesmu za visoki plasman, ali to se ionako ne zna.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.