Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Био сам ироничан побогу. Она ће следеће године, боже здравља, заједно са својим духовним оцем, чија расна припадност је опевана у овогодишњој ирској песму, да плете чарапе у некој менталној установи.

Mimi i Tam medju strancima važe za favorite. Haremke su zanimljive strancima jer dolaze iz Srbije i po prvi put nesto tako pa zato. Princ ima bazu fanova na Balkanu a ne dalje po Evropi. Do pze će i njegovi strimovi skočiti jer je pesma tek sad ušla u narod i zaživela. A na kraju krajeva za sam rezultat su nebitni i pregledi na yt i strimovi na Spotify već broj poslatih SMS glasova.

Princ ima bazu fanova na Balkanu
ljubav-navika.gif

Dobro i ja sam se tek prekjuče naterala da poslušam Prinčevu pesmu, možda je velik broj pregleda od nas koji smo pomislili ajde dobro da čujem i to sad

Ma nije pesma kao pesma toliko ni loša. Ali nismo u 2005. i u kontekstu Evrovizije ne dolazi u obzir. Mora da promeni tim oko sebe ako hoće da bude u konkurenciji za neki dobar rezultat na pze.

Ostvarenje sna za nas koji smo nekad želeli Dubiozu kolektiv na ESC, a ovo je još bolje jer idu za Srbiju. :D

I baš me briga što nisu favorit nikome van foruma, ako izgrme uživo skakaće svi na Iskaz voz.

Iskaz mi je previse rizican za ESC, mozda nastup nesto uradi i podigne pesmu, za sada je veoma neprimetna, i po pregledima i po komentarima.

Iskaz jedino ako baš baš pokidaju sa nastupom. Mogli bi biti dobar mamac za televote. Ali dok ne vidim nastup ali i live pevanje ne mogu da ih favorizujem.

Meni je Iskaz ok, na prvu sam odmah ovde napisala kako su odlicni, ali opet.
Sve je to super, ali nije potencijal za visoki plasman.
Znam da cete reci i da nemamo pesmu za visoki plasman, ali to se ionako ne zna. 😂

Status
Not open for further replies.
Back