Uzela imena forumaša... jaš je i lopina... strašno!Ona i njene podvojene ličnosti na svakoj društvenoj mreži počinju da me plaše.
Ali ne provaljuje da je provaljena, trenutno je u ulozi "Nemanje" na tviteru a pre promene imena je bila profil "Niko" (tviter takođe) i postala je agresivnija u komentarima i vređa![]()
Нови Сад? Где? У којој рупи? Морали би да изграде неку нову арену.Beograd nije izvodljiv Arena je zazuzeta u maju 2026 i 2027 po svemu sudeći za F4 Eurolige, tako da samo Novi Sad!ili Niš
Ne moraš se truditi.Ja jos uvek nisam ni odslusala pesmu posteno.
Jesmo, Vykaylina mama rekla vodetelju JDD iza scene da je nastup 'super'.Jesmo li mi sigurni da ce Vukayla da oduva sa nastupom?![]()
realno, sto se tice njenog mozga… Mozemo da ocekujemo mnogo.Jesmo, Vykaylina mama rekla vodetelju JDD iza scene da je nastup 'super'.
Salim se, ali na osnovu svega do sada vidjenog imamo razloga da budemo optimisti sto se tice nje i njenog mozga, sve sto smo do sada videli je svetski. Nema veze ako ispadnem budala na kraju, ostacu optimista![]()
Pa taman bi bio i red.Нови Сад? Где? У којој рупи? Морали би да изграде неку нову арену.
Nesto se ne sećam da je Konstrakta pre samog nastupa bila favorit.Tu moć je imala samo Konstrakta. Ne vidim ko bi iz ovakve konkurencije mogao da napravi bilo šta slično...