Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ona i njene podvojene ličnosti na svakoj društvenoj mreži počinju da me plaše.
Ali ne provaljuje da je provaljena, trenutno je u ulozi "Nemanje" na tviteru a pre promene imena je bila profil "Niko" (tviter takođe) i postala je agresivnija u komentarima i vređa 😂
Uzela imena forumaša... jaš je i lopina... strašno!

Beograd nije izvodljiv Arena je zazuzeta u maju 2026 i 2027 po svemu sudeći za F4 Eurolige, tako da samo Novi Sad! 😍 ili Niš
Нови Сад? Где? У којој рупи? Морали би да изграде неку нову арену.

Jesmo li mi sigurni da ce Vukayla da oduva sa nastupom? 🥰
Jesmo, Vykaylina mama rekla vodetelju JDD iza scene da je nastup 'super'.

Salim se, ali na osnovu svega do sada vidjenog imamo razloga da budemo optimisti sto se tice nje i njenog mozga, sve sto smo do sada videli je svetski. Nema veze ako ispadnem budala na kraju, ostacu optimista 🥰

Rea
Jesmo, Vykaylina mama rekla vodetelju JDD iza scene da je nastup 'super'.

Salim se, ali na osnovu svega do sada vidjenog imamo razloga da budemo optimisti sto se tice nje i njenog mozga, sve sto smo do sada videli je svetski. Nema veze ako ispadnem budala na kraju, ostacu optimista 🥰
realno, sto se tice njenog mozga… Mozemo da ocekujemo mnogo.

YT Lista slušanosti
09.02. - Presek u 21h

Top 10
1. Mimi Mercedez - 620.000
2. Princ - 334.000
3. Bojana i David - 241.000
4. Harem girls - 226.000
5. Nataša Kojić - 217.000
6. Ivana Strbac - 213.000
7. Filari - 196.000
8. Tam - 193.000
9. Maja Nikolić - 120.000
10. Tropico band - 112.000

* u trendingu i dalje 4 pesme - Mimi, Tam, Haremke i Vukayla.

* Tropico band su 11. učesnici ove godine sa preko 100.000 pregleda.

* najveći napredak - Mimi + 45.000 pregleda, Nataša Kojić + 30.000 (i to za svega nekoliko sati) Princ +23.000, ostali manje od 20 hiljada u protekla 24h.

*sumnjivi pregledi do sada uočeni kod Princa, Ivane Strbac, Natase Kojic, Filarija i Tropiko benda.

Stvarno bih voleo da nas iznenadi nekim out of the box nastupom da svi popadamo od uduševljenja. Samo da ne bude neka mračna bejzikara sa dobrim animacijama jer to ne bi bilo dovoljno. Mora nešto nesvakidašnje i upečatljivo.

Tu moć je imala samo Konstrakta. Ne vidim ko bi iz ovakve konkurencije mogao da napravi bilo šta slično...

Нови Сад? Где? У којој рупи? Морали би да изграде неку нову арену.
Pa taman bi bio i red. 😀 Arena nam još jedna svakako treba, za razliku od nacionalnog stadiona npr.

Nije bila, ali ja govorim o nekome ko je izvan ovog najužeg kruga favorita.

RTS diže ruke na 33.mesto, Finska diže noge za 4.mesto e još samo Mimi da prd.e uživo na PZE nastupu i pobedjujemo u tu Jevropu.😁

P.S. Šalu na stranu ali kakve bizarnosti i pojave pobedjuju danas, dodje mi da se sledeće godine prijavim i ponesem WC šolju na scenu. 🥳

Opet vi o bizarnostima, skandalima i cirkusu…nemojte da vredjate zlatno doba Evrosonga. Stvarno nije lepo.

Status
Not open for further replies.
Back