Usudio bih se reći da su Iskaz podjednako primećeni na forumu kao Konstra tada. Čini mi se samo da je ona bolje stajala sa pregledima. Svejedno, čekamo njihov nastup da vidimo šta (ne)umeju.Da, nije istina da niko nije fermao Konstraktu pre polufinala. Jeste da je nakon polufinala lansirana u svemir, ali i pre toga je bilo dosta ljudi koji su je voleli, meni je bila u top 10 tog izdanja. Znam da smo se danima sprdali sa tim tekstom jer nismo znali značenje. Onaj kraj pesme je mnoge "vozio" itd.
Isto... Pesmu sam primetila nakon 5. slušanja, i jeste ona dobra, ali hoćemo nešto što na prvu ima veće šanse, za promenu.Ne šalje mi se Vukayla jer sam se umorila od loženja da će publika i žiri prepoznati ViŠeslOojsT i genijalnojst naše kompozicije. Nešto obično i primitivnije da masa ne razmišlja i Bog da nas vidi.
Iskreno nisam očekivao da će cijela Evropa hladno iskulirati Uraganke lolČak i da su slične, a nisu, mi sa Mimi pucamo na dijasporu i patriotizam, plus neki sitniš kome se još dopadnu pesma i nastup. Ali primarna publika su Srbi. Možemo mi do sutra da se bavimo kalkulacijama kako će Vukayla oduševiti žiri, tam zavesti Evropu svojim radom kukovima, BxD energičnom koreografijom, ali, na kraju krajeva, za nas će glasati samo Srbi i u jako maloj meri neki stranci kojima se dopadne paket. Eto toliko smo jadni.
Dan pred polufinale, bila je na 12. mestu sa 170.725 pregleda na YouTube-u i u tom trenutku nije bila u trendingu.Koliko je Konstakta imala pregleda pre nastupa? Svi smo svedoci da je niko nije shvatao za ozbiljno dok nije pokazala to što je pokazala. Pregledi su samo jedan od parametara popularnosti pesme, ali definitivno nisu presudni u pogledu predikcija pobednika. Nastup + energija su ključni u vezi Iskaza.
Na ESC ljudi hoće hit (što ova pesma svakako nije) ili wow nastup. Hajde daćemo joj šanse do PZE. Trenutno nisam impresionirana.Malo je što kaže Poki pretenciozna, nabacana i haotična, a većina ljudi nije išla na Berkli a ni u Mokranjac da raspoznaje sve lejere pesme, i uzdiše za njima. Ona je lepa i super peva valjda, samo pesma čak i umara dok se sluša.
Bilo je previše bopuša te godine pa su se međusobno poklaleIskreno nisam očekivao da će cijela Evropa hladno iskulirati Uraganke lol
Soo.. Taša je nova Konstry?Primećena u fazonu “vidi ovu budalu” ali do nastupa u PF je retko ko prepoznao genijalnost ICS
Najgori mogući scenario.Pa oni nemaju nikoga, naglasili su da nikad nisu surađivali ni sa kim (za Iskaz)
Pa to se moglo pretpostaviti. Samo mi na Balkanu smo ih najhapovali da osvajaju. Devojke su imale na svim videima (sa proba, polufinala, po tiktoku...) najviše pregleda. Meni ta godina ostaje u lepom i pozitivnom sećanju.Iskreno nisam očekivao da će cijela Evropa hladno iskulirati Uraganke lol