Maja Nikolić najviše dislajkova ove godine? Ne znam da li da se smejem ili da plačem. Žena koja ima takav vokal, koja je naosvajala tolike nagrade za našu zemlju da bude dislajkovana. To može samo kod nas. Ali to uopšte nije realno stanje već posledica napada i agresivne kampanje koja duži niz godina traje protiv nje. Neki se tome raduje, ali realnost je potpuno drugačija i mnogi će se iznenaditi brojem sms glasova koje će dobiti. Ja ću inat ovima koji to rade kupiti još kartica i glasati maksimalno za nju.
Bitna je reakcija.

Sabereš lajkove, dislajkove, komentare i eto po tome se vidi ko je najveća faca PZE-a.
Realnost je takva je Majin lik daje inspiraciju bilo za hejt, zezanje, podršku. Dislajkovi i nemaju previše veze sa pesmom, nego oni po difoltu čim vide i čuju Maju, stisak na dislajk.
Ali ja to gledam nekako i s pozitivne strane, da nije takvih negativnih reakcija, hejtera, mimova, ironije, možda Maja ne bi trajala više od tri decenije.
Pitanje je da je nije narušena slika o Maji sa njenih početaka, da li bi opstala danas, kada je drugi sistem vrednosti, kad je prava pop muzika izumrla, kada smerni, fini umetnici su totalno neprimećeni, a oni od pre totalno zaboravljeni.
Kog imamo iz devededetih od pop pevača da i dalje traje?
Samo Maja Nikolić i Goca Tržan, koje su obe na svoj način kontroverzne, pozitivno "otkačene". A gde su smerne Ceca Slavković, Madam Piano, Maja Marković, Tanja Banjanin itd...? Vrhunski umetnici, ali to danas niko ne ceni, nažalost. I kad se pojave posle toliko godina, poput Tanje, mlađa publika u fazonu, " šta će ova ovde iz naftalina".
Da se npr. Maja takmiči sa nekom moćnom baladom, opet bi je hejtovali. Tako da nije do pesme, nego do njihovog negativnog doživljaja njene ličnosti i onda zbog toga ih iritira i njen stil pevanja, sve što ima veze sa njom.