Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Iskreno, ne znam dal ne razmišljaju il su lenčuge, al marketing mogu sebi napraviti da ne plate ni dinar. Recimo, pevanje na ulici, smešni kontent na društvenim mrežama, lajv koncerti, meni da je Bog dao talenat nebo bi mi bilo granica doslovno bih se samo snimala i eksponirala na x različitih (dobrih) načina, a ovi samo idu po Blicevima, Kuririma, Republikama i plate neki kusur za šakicu pregleda jer su očigledno toliko nesigurni u sebe pa i iskompleksirani jer eto ne podnese da imaju malo pregleda. Imaš malo pregleda idi napravi sebi zaradi zasluži da dobiješ organski više. Žali Bože talenta.

Svega sam se nagledao, ali ovo trolovanja kao prethodnim stranicama od doticnog clana/clanice je next level. Kao sto rece Regulus, kako od tolikog Interneta neko izabere bas ovaj forum, nmg 😭

A šta mislite da li su ovo official kostimi? Ne vidim zašto bi se svi iscimali da se tako obuku samo za ovaj promotivni Reel 👀

Pa što se ne bi iscimali? Možda je to i deo razglednice, a za njih se uvek iscimaju da izgledaju lepo.

Koliko je on meni presimpatičan i zrači nekom dobroćudnom energijom. Šteta što nema bolju pesmu.

Sto se tice Jett Vege, super je meni sve to ali nmg da prezalim sto njegova sestra nije tu umesto njega.

Мени је исто прошло кроз главу да Вукајла буде у некој кутији провидној и да је на свакој страни по једна особа/плесач који је посматрају и коментаришу све док се онда послије бриџа не отвори кутија и она буде слободна и изађе напоље

Maja Nikolić jedino može biti zapažena po skandalu posle programa, pesma je... ne znam ni šta da napišem. Još me više brine nastup, ono sa Bezvezvizije 2020 je bio horor program neprikladan za pre ponoći, "sklonite svoju decu iz sobe" nivo.

Realno ovde ima previše učesnika, mnogi su se provukli na ime i veze veze vezice (Vampiri, Tanja Banjanin, Tropico pa i Princ koji je došao sa neuporedivo lošijom pesmom nego prošli put). 30 pesama je previše ovde.

Mada dobro, na kraju se svakako sve svodi na par nastupa koji će privući pažnju (Tam, Mimi, Haremke, eventualno Vukajla ako nastup bude bio u rangu pesme). Meni lično još Sedlar recimo jako jako fino zvuči. Ostalo je sve višak, nešto manje a nešto je zaista bespotrebni filler da bi RTS valjda nakupio minuta za program. Evo Simić recimo, pa da je sad doneo Ples za rastanak od pre 5 godina (vreme brzo leti) počistio bi patos sa više od polovine učesnika.

Isuse Gospode, mislim na 2018. i onu zemlju čuda. 2020-a mi u glavi bila zbog Simića.

Što se tiče nje kao osobe - ona je žena mim i to je tako. Isto bi prošla i JK da se prijavi.

Status
Not open for further replies.
Back