i.am.luka.f.me
Iskusan član
A šta mislite da li su ovo official kostimi? Ne vidim zašto bi se svi iscimali da se tako obuku samo za ovaj promotivni Reel 
Ma naravno da nisu, ja mislim da nekima još uvek kostimi nisu ni gotovi skrozA šta mislite da li su ovo official kostimi? Ne vidim zašto bi se svi iscimali da se tako obuku samo za ovaj promotivni Reel
Iskreno, ne znam dal ne razmišljaju il su lenčuge, al marketing mogu sebi napraviti da ne plate ni dinar. Recimo, pevanje na ulici, smešni kontent na društvenim mrežama, lajv koncerti, meni da je Bog dao talenat nebo bi mi bilo granica doslovno bih se samo snimala i eksponirala na x različitih (dobrih) načina, a ovi samo idu po Blicevima, Kuririma, Republikama i plate neki kusur za šakicu pregleda jer su očigledno toliko nesigurni u sebe pa i iskompleksirani jer eto ne podnese da imaju malo pregleda. Imaš malo pregleda idi napravi sebi zaradi zasluži da dobiješ organski više. Žali Bože talenta.
Pa što se ne bi iscimali? Možda je to i deo razglednice, a za njih se uvek iscimaju da izgledaju lepo.A šta mislite da li su ovo official kostimi? Ne vidim zašto bi se svi iscimali da se tako obuku samo za ovaj promotivni Reel
Koliko je on meni presimpatičan i zrači nekom dobroćudnom energijom. Šteta što nema bolju pesmu.
Verovatno misli na Nedu Ukraden. Ili na Maju 2018.Maja Nikolić na Bezvezviziji 2020? Ne sećam se