Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Kako nije favorit? Pa on reče u Jedan dobar dan da su se neki takmičari i on među njima izdvojili kao favoriti na internetu. Doduše, ruku na srce, dodao je da to ništa ne znači, ali mi je bilo presmešno kako je sebe lagano svrstao u favorite. :ROFLMAO:
Iskreno, kad pogledam unazad, Princ je daleko vise zasluzio da ide na evroviziju od Luk Bleka. Neka ga, nek se promovise. Jako lepo peva.

Poslednjih godina su igri dosta bolji reditelji od SJB na ESC, ja više to ni ne pratim jer me ne zanima kao nekad, ali bilo bi zanimljivo dovući je da npr. odradi celo naše NF sad kad više nije toliko tražena i popularna. Kao 2017. kad je uradila švajcarsko lol.

Nisam video njeno ime nigde među produkcijom, ali znam da je radila cele MF.

Nisam video njeno ime nigde među produkcijom, ali znam da je radila cele MF.
Bilo je par snimaka sa proba gde se vidi kako komunicira sa delegacijama i izvođačima.
Evo je sa Silvesterom iz Litvanije:
Screenshot_20250212-172732_YouTube.webp

Mozda se bugarska i rumunska dijaspora ukljuce ako posaljemo Mimi, tu su trube, balkanci vole takav ritam

Lutkica. Volim je, ali stvarno su se pojavili ljudi koji su je pojeli za doručak.

@Nemanja97 Je l' ti isto onako kako su se balkanski narodi napalili na Milana 2010? :LOL:
Pa na Milana se ni ja nešto nisam napalio…meni ono baš loše bilo, meni Mimina truba bolja. 😀

Svakako, ali to nije poenta. To otkidanje nečije dijaspore na nešto jer je ovako ili onako su smešne teorije na nivou prošlogodišnje turske dijaspore koja otkida na Azerbejdžan lol

Турска дијаспора мислим да више ни не прати догађај, али могу да се кладим да би оне године кад се врате били топ 5 код публике јер би се наложили опет

Status
Not open for further replies.
Back