Petar
Ekspert
Može da ih dovede na pečenjijadu u Stopanji.Maja upravo bila na Pinku. Kaže dovodi Ukrajinu, Rusiju i Belorusiju u Srbiju sledeće godine.
Može da ih dovede na pečenjijadu u Stopanji.Maja upravo bila na Pinku. Kaže dovodi Ukrajinu, Rusiju i Belorusiju u Srbiju sledeće godine.
Iskreno, kad pogledam unazad, Princ je daleko vise zasluzio da ide na evroviziju od Luk Bleka. Neka ga, nek se promovise. Jako lepo peva.Kako nije favorit? Pa on reče u Jedan dobar dan da su se neki takmičari i on među njima izdvojili kao favoriti na internetu. Doduše, ruku na srce, dodao je da to ništa ne znači, ali mi je bilo presmešno kako je sebe lagano svrstao u favorite.![]()
Isto pseudonim. Nastasja je junakinja romana "Idiot" Dostojevskog.Da li je njoj pravo ime Nastasija ili je to nadimak kao i ostalim devojkama iz grupe? Pošto je na tiktoku upisana kao Natalija.
Jeste, bila je kreativna direktora zadužena za scenu.Zar nije radila na celi ESC prosle godine pod SVT?
Pa i nije lično ona već neko iz njenog tima koliko se sećam.Raznosi me što je radila Duje, mada sam siguran da nije lično ona.
Natalija se zoveDa li je njoj pravo ime Nastasija ili je to nadimak kao i ostalim devojkama iz grupe? Pošto je na tiktoku upisana kao Natalija.
Lutkica. Volim je, ali stvarno su se pojavili ljudi koji su je pojeli za doručak.Bilo je par snimaka sa proba gde se vidi kako komunicira sa delegacijama i izvođačima.
Evo je sa Silvesterom iz Litvanije:
View attachment 30085
Pa na Milana se ni ja nešto nisam napalio…meni ono baš loše bilo, meni Mimina truba bolja.Lutkica. Volim je, ali stvarno su se pojavili ljudi koji su je pojeli za doručak.
@Nemanja97 Je l' ti isto onako kako su se balkanski narodi napalili na Milana 2010?![]()