Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A sto se tice skupih nastupa i manjka novca RTS-a… Rekla bih da Doomsday blue nije imao toliko skup nastup sto mi ne bi mogli da priustimo, a ipak je bio vrhunski.
Mi smo kolektivno kao narod ogranicili mastu, i jbg, u takvoj smo situaciji.
Kostao je 70 000 eura. Ali bi sigurno mladi kreativni direktor i reziser kostali manje kod nas. Imamo toliko talentovanih ljudi. Cak uzeti studente sa fdu koji prave reelove i videe za blokade 😍 sigurno bi izrodili dobar nastup.

Nismo mi kolektivno ogranicili mastu, vec nam plasiraju uhlebljene zaposlene koji ce nam raditi nastupe do penzije 😳 imamo eksploziju maste na drustvenim mrezama i protestima.

Ko je uopste Vendi? Zena iz rijaliija koja pokusava da bude pevacica ali joj to uopste ne ide. To sto je snimala pesmu sa Mimi Mercedes pa nju sada favorizuje. Ruzno prema Maji koju poznaje 30 godina. Ali sta ocekivati od nje.

Broj učešća na nacionalnim izborima: 7 (sa ovom godinom)
Broj učešća u rijalitijima: 4

Napomena: broj nije konačan!

1000019322.webp

Hitovi i koncerti i nastupi Maje Nikolić?

tenor.gif

Dobro. Prihvatam da je ona najgora. Ali vam ne smetaju Harem devojke koje se dive i podrzavaju jednu Severinu. Da ne bude zabune to su juce rekle u intervju za neke hrvatske medije. To nikome ne smeta izgleda.

Status
Not open for further replies.
Back