Ne govorim o forumu uopšte, ne znam što se osećaš prozvano.@omikron Šta očekuješ da ti odgovorim ili kako da razumem?
Ne govorim o forumu uopšte, ne znam što se osećaš prozvano.@omikron Šta očekuješ da ti odgovorim ili kako da razumem?
Koja je ovo emisija, gde ima da se gleda ovo? Oprostite ako je postavljano ranijeOk ovaj PZE će sad i definitvno imati primese Zadruge u live prenosu iz Green Room-a.
Sreća pa je na RTS-u, pa ne moramo da se nadamo da će biti komentator za engleskomiako postoji Stefan kojem je isti maternji + je zaposlen.
Ne osećam se prozvano, već si me tagovao iz nekog razloga, pa sam se nadovezao kako to izgleda iz mog ugla.Ne govorim o forumu uopšte, ne znam što se osećaš prozvano.
Jaoo hahahNe osećam se prozvano, već si me tagovao iz nekog razloga, pa sam se nadovezao kako to izgleda iz mog ugla.
Kao da je RTS pustio zato što ima super pesmu. Nadam se da im je ovo i poslednji put. Njena adresa je RTV Pink.Ok ovaj PZE će sad i definitvno imati primese Zadruge u live prenosu iz Green Room-a.
Sreća pa je na RTS-u, pa ne moramo da se nadamo da će biti komentator za engleskomiako postoji Stefan kojem je isti maternji + je zaposlen.
Zvezda Granda Specijal, sutra je.Koja je ovo emisija, gde ima da se gleda ovo? Oprostite ako je postavljano ranije![]()
Pa šta, i dalje je zabavno gledatiLjudi to je samo fora zbog gledanosti. Namerno su i izbacili baš taj isečak iz emisije. Mimi i Maja su u ok odnosima. Juče su se snimale zajedno i postavljale na stori.
Da, sve je to namerno, šou biznis.Ljudi to je samo fora zbog gledanosti. Namerno su i izbacili baš taj isečak iz emisije. Mimi i Maja su u ok odnosima. Juče su se snimale zajedno i postavljale na stori.
Pa nisam rekao da nije zabavno.Pa šta, i dalje je zabavno gledatiI film kad gledam znam da glume pa je zabavno!!
Pa o Maji sve najgore i bez togaPa nisam rekao da nije zabavno.
Odmah su krenuli sve najgore o Maji i RTS-u zašto je pozvao, pa da malo primirim situaciju.