Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Olja glumi Isusa ovde, "Ako ti neko lupi šamar okreni mu drugi obraz" da ispadne da je veći čovek od Maje tako što će je pustiti uprkos svemu.

Trebala je lepo da joj na prijavu odgovori "Gospođo promašili ste adresu, ovo je RTS, a ne Laza Lazarević".

Mimi deluje zanimljivo na sceni kada je fun i quirky, to joj bolje stoji nego da glumi gas. Uz igrače (poželjno sa trubama) i dobro kadriranje biće to ok. Ostaje bojazan da ne izmasakrira pesmu uživo.

Trebala je lepo da joj na prijavu odgovori "Gospođo promašili ste adresu, ovo je RTS, a ne Laza Lazarević".
Kako da joj odgovori promašili ste adresu kada je Majo zvala Olju. Rekla joj da ima jednu pesmu i pustila joj. A Olja rekla Maju prijavljuj to odmah. Pa Maja je to pričala u intervju odmah nakon izlaska imena izvođača koji su prošli konkurs.

Sinoć u klubu su pustili Turbo žurku i prosto je neverovatno koliko pesma ne ume da podigne atmosferu, a nosi naziv kakav nosi... Naprotiv, mislim da je spustila atmosferu, dok je recimo Aladin odradio fin posao, jednostavno bolje zvuči u klubu. Turbo žurci je stvarno potreban OZBILJAN revamp, ne znam kako Mimi i njen tim to ne čuju.
A puštena je i Sarina Muškarčina, e to je tek prava stvar, izludeli smo uz tu pesmu koliko grmi u masi. 🔥

Koliko god da je hejt na Saru popularan na društvenim mrežama, baš mislim da je jedna od retkih naših, da kažem, mejnstrim pevačica koja bi mogla da iznese neku dobru pop pesmu sa kul koreografijom. Dobar je vokal, performer takođe, tako da bi bilo top da se opet prijavi.

Sinoć u klubu su pustili Turbo žurku i prosto je neverovatno koliko pesma ne ume da podigne atmosferu, a nosi naziv kakav nosi... Naprotiv, mislim da je spustila atmosferu, dok je recimo Aladin odradio fin posao, jednostavno bolje zvuči u klubu. Turbo žurci je stvarno potreban OZBILJAN revamp, ne znam kako Mimi i njen tim to ne čuju.
A puštena je i Sarina Muškarčina, e to je tek prava stvar, izludeli smo uz tu pesmu koliko grmi u masi. 🔥
Joj kad se sjetim februara 2020, Hurricane izvode HLV prvi put uživo i to u BL, završile pjesmu - reakcija nikakva 😭

Ja bih toliko voleo da se Sara vrati 🥲 pogotovo zato što sam siguran da je u stanju da ponudi i još bolju pesmu i još bolji nastup.

Sa druge strane, ne znam kad, imam osećaj da će sledeća godina biti jaka lol

Imamo totalno drugačije uskustvo 🤣 Turbo žurka sinoć progrmela klubom

Baš sam rekao Sari da me Rose Villain na SR podsjetila na nju, mislim da bi mogla ona u tom nekom fazonu da se pojavi, leglo bi joj odlično
Prošle godine nisam nešto ispratio Sanremo, pa nisam ni znao za nju te sam njenu prošlogodišnju pesmu umalo prijavio na FSC u jednom trenutku, ali sam na vreme skapirao da je sa Sanrema lol

Mogu zamisliti Saru u nekom ovakvom fazonu

Status
Not open for further replies.
Back