Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pitam se da li je ovo zbog mogućeg najavljenog studentskog protesta 1.3. u Nišu? 🤔
Koliko su se pretrgli izveštavanjem u Kragujevcu, ne bih rekao da je ovo razlog. Da je SNS miting, pa bih i poverovao. 💀

U svakom slučaju je nebitno, dan gore-dole, ništa ne znači.

Koliko su se pretrgli izveštavanjem u Kragujevcu, ne bih rekao da je ovo razlog. Da je SNS miting, pa bih i poverovao. 💀

U svakom slučaju je nebitno, dan gore-dole, ništa ne znači.
Ne verujem ni ja da će izveštavati, ali bi moguće bila manja gledanost jer bi pažnja bila usmerena ka protestima + bi navukli na sebe kritike kako je na RTSu muzika i veselje dok je u Nišu veliki protest

Ne verujem ni ja da će izveštavati, ali bi moguće bila manja gledanost jer bi pažnja bila usmerena ka protestima + bi navukli na sebe kritike kako je na RTSu muzika i veselje dok je u Nišu veliki protest
Да, и мени тако дјелује, мада можда је и нешто треће разлог

Мени је и боље овако

Olja je podržala studente tako da verujem da je ovo dobrim delom njena ideja i da su joj (i svima zaposlenima na projektu) namere časne.

To kako informativa RTS-a izveštava ne znači da su svi zaposleni saglasni sa odnosom kuće prema trenutnoj situaciji.

U svakom slucaju bolje! Samo glupa Dora je 28 i to polufinale tako da ok. Subota je ionako guzva :)

Pa ako planiraju da Youtube kanal Evrovizije prenosi naše finale kao što su prenosili prošle godine, onda je pomeranje datuma sasvim rezonski... 🙃

Nadam se da niko iz drugog PF zbog ovoga neće “ispaštati” jeste da je sve pomereno za samo jedan dan, ali opet ljudi iz tima mogu da imaju možda neke obaveze.

Ja sam takav srecnik. 1. marta ne bih mogao da gledam uzivo jer moja draga koleginica s posla proslavlja odlazak u penziju u kafani i obecao sam da cu ici. To bi bio mislim prvi put ikad da ne pratim finale naseg izbora uzivo. I sad ova vest da ce biti u petak 😁 Inace imam bas mnogo srece u poslednje vreme i sve mi ide tako lepo, kao da mi se kockice uvek nameste da bude onako kako sam zeleo

Lepo od RTS-a ako je stvarno pomerio zbog studentskog protesta. Skidam kapu. Mada nisu napisali razlog pomeranja.

Nema smisla sad otkazivati, kad je već ostalo nedelju i po dana. Mada mislim da ni ovo pomeranje dan ranije neće nešto mnogo poboljšati gledanost s obzirom na aktuelna dešavanja van PzE-a.

U svakom slučaju, ako ništa, lep gest od RTS-a, samo da onda taj termin u subotu iskoriste za nešto pametno...

Status
Not open for further replies.
Back