Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pomerili su finale na 28. februar da bi "pobednica Maja" mogla premijerno da izvede pobedničku pesmu u svom rodnom Nišu na studentskom protestu 1. marta. 😂

Мислио сам да ће такмичари из првог пф имати фину предност од додатног дана али сад дође на исто, пошто су полуфинала дан за даном

Ja jedva cekam da moj verni pratilac (moja bratanica) i ja ispratimo ovaj PZE, bice to krvava borba izmedju Vukayle i Mimi (vec je naucila pesmu sa tiktoka 😒)

Organizatorima festivala je jako važna gledanost, tako da za sledeću godinu predlažem neki dobar vokal feat. Miljana Kulić.

Sve mi vise izgleda (osecam) da ce Mimi ovako : Sve vreme je na nekom postolju za misketom kao dj dok igraci rade nesto a onda kad su stikle u tom zavrsnom delu silazi i nastavlja do kraja sa njima. Mozda... hahahha

A gdje je Mimi rekla šta će obući tokom nastupa? Mislim neće valjda stvarno u trenerci nastupati

A gdje je Mimi rekla šta će obući tokom nastupa? Mislim neće valjda stvarno u trenerci nastupati
Rekla je da su patike..drugo nije pricala

A za Iskaz bi bilo dobro da makar na kraju pesme bace neku vodu na bubnjeve da sve prsti ! Hahaha

Nije bas u redu sto su tako naglo pomerili termin odrzavanja. Vec smo napravili banere za glasanje za pocetni datum 28. i redni broj. Ali dobro boze moj sta da se radi. Pravicemo nove. Bolje sto pre da saznamo ko ce u Bazel(iako se vec zna). Hajp u +.

Status
Not open for further replies.
Back