Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
U toj industriji verovatno nema problema 😭
(Nije ni čudo što ne razume osnovne probleme žena u kapitalizmu)

Zapadnjački feminizam zna da bude toksičan. Idu u toliku krajnost nekada, da je to upitno. Toliko da nekada i odmažu ženama, ali to je već offtopic.

Ali izjaviti da žene imaju apsolutno sva prava i da su to sada sve sitnice, je toliko neumesno kada živimo u svetu gde u dosta država žene nemaju pravo glasa, pravo na osnovno obrazovanje, gde se dešavaju femicidi dozvoljeni zakonom (da, i to postoji). Pa čak i nama ovde patrijarhat zatvara vrata na mnogo frontova samo zato što smo žene.

Msm ono, Mimi je uvek bila pick me, choose me, love me. Žene u muškim ulogama. Nepodnošljive.

Meni su pesme toliko loše da nemam šta drugo da kažem, nemam favorita i totalno mi je svejedno.
Nikakav poseban komentar.
Defetizam ne, na ESC veliki procenat pesama prolazi u finale, uz tvt glasove i određene šablone koje postoje decenijama Filip Žmaher bi bio finalista, tako će verovatno biti i onaj ko bude pobedio. Isti film koji gledamo skoro svake godine od Srbije i ESC.

Nzm iskreno slanje Vukayle bi bila ista priča kao prethodnih godina, ono msm da tada pogotovo niko osim fanova ne bi bio zainteresovan, ali razumijem da je nekome Mimi Mercedez too much.

Koga god da pošaljemo naši ljudi neće biti nešto preterano zainteresovani. Ne treba gledati na to. Treba izabrati najbolji paket od ponudjenog i proći u finale. Okej lošija godina ali ne treba dići ruke od svega i kvariti statistiku ulazaka u finale.

Pa najveći hajp ovdje bi vjerovatno bio da ode Mimi, ali vjerovatno bi još nekoliko pjesama imali sličan plasman kao ona.

Pa najveći hajp ovdje bi vjerovatno bio da ode Mimi, ali vjerovatno bi još nekoliko pjesama imali sličan plasman kao ona.
Ne znam zašto ove godine toliko insistiramo na hajpu. Pa ni prošle godine ga nismo imali. Da smo hteli hajp naših ljudi poslali bi Breskvicu prošle godine. Tada se oni ne bi odvajali kd tv-a pratili bi svaki njen korak. Više volim ovakvu atomsferu pred festival nego ono što smo imali prošle godine i nedaj Bože da se ikad više ponovi.
Ne kažem da hajp nije bitan ali nije ni presudan za dobro mesto.

Status
Not open for further replies.
Back