Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mene je kod Vukajle samo strah nepamtljivosti pesme na prvu. Ali da je otkriće-jeste, i to ogromno.
Kao da je portugalska Grito pamtljiva. Ja i dan-danas ne mogu da se setim te melodije. Ali nastup je bio moderan i upečatljiv, a interpretacija fenomenalna. Ako i Vukayla to pruži, mislim da ne bi bilo zime za nju.

Pa to, nastup mora da bude vrhunski isproduciran i režiran. Nisam optimista po pitanju toga, uzimajući u obzir prethodne godine, ali se nadam da će se samim izvođačima dati veći prostor u smislu ideja i kreativnosti.

Kao da je portugalska Grito pamtljiva. Ja i dan-danas ne mogu da se setim te melodije. Ali nastup je bio moderan i upečatljiv, a interpretacija fenomenalna. Ako i Vukayla to pruži, mislim da ne bi bilo zime za nju.
A rinda aa a rinda aa = dah po dah, dah po dah

Dosta 😄

Dobra je paralela sa tom portugalskom pesmom - a ako ćemo iskreno, mene ni nastup nije preterano oduvao, iako je dobro ispratio pesmu. Ipak, mi nismo ni Portugal, niti bilo koja druga zapadna sila, pa sumnjam da će nas žiri podržati, kako god okreneš.

Malo mi ne uliva nadu što će Vukaylin nastup režirati Miloš Šarović. On je radio i Sarinu Muškarčinu i meni je ta režija bila poprilično bejzik.
Kod mene suprotno. Baš mi Miloš uliva poverenje da će nastup biti na svetskom nivou i da neće razočarati.

Meni je portugalski nastup baš po mjeri bio, jedan od najboljih u polufinalu. Ali stoji da tu nije skoro ništa pamtljivo bilo, samo dobro odrađen nastup i odličan vokal, a to može i Vukayla da ponudi

Ja sam ispratila neke reakcije i nekima se Mask na prvu svidela, cak i on Dah po dah su odmah zapamtili, kao na pr. M.ira na tik toku.
To me je iznenadilo jer ja nista nisam bila zapamtila.
A mozda nisam ni pazljivo slusala jer iskreno nista nisam ni ocekivala od tako nepoznatog imena.

Opet ova nadanja kako je nekome drugome uspelo, pa možda će i nama. Nema od toga ništa. Tako smo se nadali i Alikinom scenariju i znamo kako se to završilo. Vukayla audio deluje kao lagani NQ, videćemo da li koncept može da je pogura do 10. mesta.

Može to lepo da se skocka, u interpretaciju uopšte ne sumnjam nakon što sam čuo par live snimaka. Režija i kadrovi će biti ključni.

Njena prednost je to što vokalno ne da je stabilna nego kida. Kod žirija će imati visoke ocene još mi fanovi da je poguramo sa sms glasovima i ide Vukayla u Bazel. Mislim da smo utvrdili da je ona izbor foruma.

Kod mene suprotno. Baš mi Miloš uliva poverenje da će nastup biti na svetskom nivou i da neće razočarati.
Ma čovek ima iskustva i biće moderan nastup, ali samo da režija bolje isprati dinamičnost Vukayline pesme i biću zadovoljan. Kod Sare je bilo nekoliko šupljih i bespotrebno dugačkih i monotonih kadrova, ali je vizuelno bio super pa je nadomestio rezijske nedostatke.

Opet ova nadanja kako je nekome drugome uspelo, pa možda će i nama. Nema od toga ništa. Tako smo se nadali i Alikinom scenariju i znamo kako se to završilo. Vukayla audio deluje kao lagani NQ, videćemo da li koncept može da je pogura do 10. mesta.
Ne mora da znači. Mislim da ste samo osetljivi i oprezniji jer se Teya jedva provukla. Vukayla ima više potencijala da se dokaže interpretacijski i samim tim ostavi wow utisak, plus je i pesma moderna i može se napraviti dobra priča sa nastupom, a na Vukaylinom timu je da pokuša da izvuče maksimum. Teya je imala emociju, ali istina je da je bilo dosta tihog pevanja što su mnogi nazivali mumlanjem.

Status
Not open for further replies.
Back