i.am.luka.f.me
Iskusan član
Nisu baš za poređenje?Lejdi Gaga za dve nedelje 47 miliona za Abrakadabru a Mimi slavi 1M
e kuku
Apsolutno je nerealno porediti Lejdi Gagu i Mimi Mercedes.Lejdi Gaga za dve nedelje 47 miliona za Abrakadabru a Mimi slavi 1M
e kuku
Potvrdio pretpostavku, svaka mu čast, što bi rekao Šarenac "neke stvari se ovde vuku po podu". Isto važi i za Bojanu.
Kod mene obrnuta situacija, MASK mi je bas top, a druge dve pesme samo OK. MASK je definitivno takodje najvise evrovizijska, tako da se i na osnovu toga vidi kako Vukayla razmislja, mala je neverovatno pametnaMeni je fora sa Vukaylom što mi njene druge dve pesme baš kidaju, a Mask mi je nekako baš mlaka pored njih i tekst mi je skroz bzvz.
Recite joj da se prijavi opet, da ispravimo nepravdu.Breskvica je imala 10 miliona pregleda. Pogledajte koliko je to u stvari veliko naspram Lejdi Gage. Ogresili smo se sto je nismo poslali prosle godine da nas predstavlja. Bila je potencijal za pobedu jer bi pokidali sa televote glasovima iz dijaspore. Izvini Andjela, nismo te bili dostojni i nikad necemo.