Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni je fora sa Vukaylom što mi njene druge dve pesme baš kidaju, a Mask mi je nekako baš mlaka pored njih i tekst mi je skroz bzvz.

Btw Mimi je najavila instagram live na svom broadcast channelu kada Turbo Žurka pređe milion pregleda. @Aleksa49 koji dan se to očekuje?

Dugo sam na forumu i pratim diskusiju, ali moram da napomenem da osoba koja kritikuje mene, zapravo sama sebi skace u stomak. Pise kako zbog protesta treba sve da stane, a stalno je tu na forumu i aktivna. Ako veruje u to sto pise, mozda bi trebalo da preispita svoje ponasanje i da se prikljuci protestima umesto sto je stalno na forumu.
😉

Molim vas u ovoj temi bez politike. Protesti nemaju nikakve veze sa PZE-om, i svoje stavove u vezi sa drugim aktuelnim dešavanjima ili zadržite za sebe ili iznesite u odgovarajućoj temi (naravno, bez širenja propagande).

Izneto je ono što je usko bilo vezano za PZE, kao i pretpostavka o izostanku jednog od planiranih voditelja, i tu završavamo sa tom pričom do eventualno neke naredne potrebe.

Breskvica je imala 10 miliona pregleda. Pogledajte koliko je to u stvari veliko naspram Lejdi Gage. Ogresili smo se sto je nismo poslali prosle godine da nas predstavlja. Bila je potencijal za pobedu jer bi pokidali sa televote glasovima iz dijaspore. Izvini Andjela, nismo te bili dostojni i nikad necemo.

Meni je fora sa Vukaylom što mi njene druge dve pesme baš kidaju, a Mask mi je nekako baš mlaka pored njih i tekst mi je skroz bzvz.
Kod mene obrnuta situacija, MASK mi je bas top, a druge dve pesme samo OK. MASK je definitivno takodje najvise evrovizijska, tako da se i na osnovu toga vidi kako Vukayla razmislja, mala je neverovatno pametna

Breskvica je imala 10 miliona pregleda. Pogledajte koliko je to u stvari veliko naspram Lejdi Gage. Ogresili smo se sto je nismo poslali prosle godine da nas predstavlja. Bila je potencijal za pobedu jer bi pokidali sa televote glasovima iz dijaspore. Izvini Andjela, nismo te bili dostojni i nikad necemo.
Recite joj da se prijavi opet, da ispravimo nepravdu.🙏

Status
Not open for further replies.
Back