Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
YT Lista slusanosti
21.02 Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 998.000
2. Princ - 569.000
3. Bojana i David - 361.000
4. Harem girls - 341.000
5. Nataša Kojić - 300.000
6. Tam - 254.000
7. Ivana Strbac - 237.000
8. Filari - 213.000
9. Tropico - 199.000
10. Maja Nikolić - 178.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

* Mimi svakog trenutka treba da pređe milion pregleda.

Ana Nikolic je jedna zena koja je obecavala ono sto je napravila sama sebi ne samo u karijernom smislu nego u zivotnom. Uzasan kvalitet zivota ucinila je sami zla koliko joj niko nije ucinio. A takav potencijal bila. Sreća ona nije jedina koja nosi casno srpsko prezime Nikolic. Ima ko ce sa tim ponosnim prezimenom da osvetla obraz Srbije. Dve Nišlijke ove godine žali srce moje a sledece Ivana Boom. Neka Nislijke Nikolicke rodice zasijaju svetloscu i dovedu svet u Srbiju

i Ana i Maja Nikolic su imale slicnu sudbinu - od mlade i perspektivne zvezde u usponu do pada i razvlacenja po Pinku gde lupetaju svakakve gluposti po emisijama... jedna nelecena alkoholicarka a druga s tezim oblikom poremecaja licnosti, takodje nelecena. 🙁

ZSM pesma je pravi muzički biser koji nosi emotivnu dubinu i moćnu poruku, spojena sa neverovatnom energijom koja dira do srži. Njena izvedba je izuzetno dirljiva, sa svakim stihom koji se urezava u srcu i ostavlja dugotrajan utisak. Melodija je savršeno usklađena sa tekstom, stvarajući harmoniju koja pruža ne samo muzičko, već i emotivno iskustvo. Njen takmičarski nastup je bice prava prilika da osetimo snagu prave umetnosti i da se podsetimo na to koliko je važno verovati u emocije i snagu koja ih nosi. Bez obzira na sve, pesma je pravo remek-delo koje zaslužuje da zasija na najlepšoj muzičkoj sceni. Njena sveobuhvatna poruka, emotivna snaga i nezaboravna izvedba, sigurno će osvajati srca i publike, te zaslužuje da bude prepoznata i nagrađena. Bez obzira na konkurenciju, ova pesma ima sve što je potrebno da ostavi neizbrisiv trag na Evroviziji i donese pobedu Srbiji
Ja imam osećaj da ova osoba koristi AL poruke jer je meni nerealno da osoba pri zdravoj svesti ovako nešto napiše.

"Zali srce moje ima instrumental iz srednjeg veka" mi je najveci biser ove godine.

Sreća pa ne vidim postove dotičnog bota, ali mi je neverovatno da se svake godine pecate na takve pojave.
Da li je iko prijavio Milošu bota za spamovanje? Trebalo je odavno da bude na nekom, bar privremenom, hlađenju.

Status
Not open for further replies.
Back