Mislim da ekipi RTS-a koja radi PZE nije u cilju niti imaju želju da “kazne” odnosno tuže ni jednog ni drugog. Verovatno ne bi ni izvođače, ali oni su svakako u minusu zbog PZE-a i para što su sami ulagali, njih dvojica samo neće dobiti honorar ako su u opšte i trebali da ga imaju.A u njihovom ugovoru nema kazne zbog odustajanja?
Mislim da su im veći problem oni koji su možda trebali da budu interval pa otkazali, ako ima takvih. Tu je teže da se izvrše zamene i da se popuni prostor, nego da neko od voditelja malo duže priča.Za mene je ovo čist bezobrazluk. Prihvatiš i onda ispališ nedelju/dan pre festivala.
Ne treba RTS više nikad da ih zove za voditelje. Neprofesionalno i bezobrazno.
Zašto bi im to bio problem? Ko je to nezamenljiv? Ima toliko mladih umetnika koji jedva čekaju da se pojave na takvoj sceni i da nešto otpevaju. Da ljudi čuju za njih. Neko umislio da je zvezda i da će njegov odustanak da našteti festivalu i RTS-u. Pa neće. Ova mlada deca za dan mogu da smisle samo takvu koreografiju i nastup uz bilo koju evrovizijsku pesmu.Mislim da su im veći problem oni koji su možda trebali da budu interval pa otkazali, ako ima takvih. Tu je teže da se izvrše zamene i da se popuni prostor, nego da neko od voditelja malo duže priča.
Ne možemo na ovo gledati tako sebično.Za mene je ovo čist bezobrazluk.
Bezobrazluk su neke druge stvari, ovo je sasvim očekivan otisak društvenih dešavanja koja se prelivaju na PzE.Za mene je ovo čist bezobrazluk. Prihvatiš i onda ispališ nedelju/dan pre festivala.
Ne treba RTS više nikad da ih zove za voditelje. Neprofesionalno i bezobrazno.
Šta je tačno od većeg značaja i kako i na koji način njegovo ili bilo čije drugo odustajanje doprinosi dobrobiti društva i samog festivala?Ne možemo na ovo gledati tako sebično.
Ova godine je takva kakva je, NE samo u slučaju PZE već čitavog stanja u društvu. Ovo što je Grgur uradio je od većeg značaja za nas nego to što će da blebeće 300 na sat u greenroomu.
Znam da smo mi eurofanovi i ovo sve nije prijatno, ali sve što se dešava je mnogo bitnije od takmičenja gde ćemo izabrati neku mid pesmu s kojom nećemo imati dobar plasman.