Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
A u njihovom ugovoru nema kazne zbog odustajanja?
Mislim da ekipi RTS-a koja radi PZE nije u cilju niti imaju želju da “kazne” odnosno tuže ni jednog ni drugog. Verovatno ne bi ni izvođače, ali oni su svakako u minusu zbog PZE-a i para što su sami ulagali, njih dvojica samo neće dobiti honorar ako su u opšte i trebali da ga imaju.

Za mene je ovo čist bezobrazluk. Prihvatiš i onda ispališ nedelju/dan pre festivala.

Ne treba RTS više nikad da ih zove za voditelje. Neprofesionalno i bezobrazno.
Mislim da su im veći problem oni koji su možda trebali da budu interval pa otkazali, ako ima takvih. Tu je teže da se izvrše zamene i da se popuni prostor, nego da neko od voditelja malo duže priča.

Mislim da su im veći problem oni koji su možda trebali da budu interval pa otkazali, ako ima takvih. Tu je teže da se izvrše zamene i da se popuni prostor, nego da neko od voditelja malo duže priča.
Zašto bi im to bio problem? Ko je to nezamenljiv? Ima toliko mladih umetnika koji jedva čekaju da se pojave na takvoj sceni i da nešto otpevaju. Da ljudi čuju za njih. Neko umislio da je zvezda i da će njegov odustanak da našteti festivalu i RTS-u. Pa neće. Ova mlada deca za dan mogu da smisle samo takvu koreografiju i nastup uz bilo koju evrovizijsku pesmu.

Mislim da je odustanak voditelja dan pre festivala mnogo veći problem. I opet ću ponoviti svako ko se na tako bezobrazan i neprofesionalan način ponese prema bilo kojoj medijskoj kući ili festivalu, ne treba više da bude pozvan. Bilo da je voditelj ili izvođač.

Nadam se da ce ih podrzati i pola takmicara koji ionako nemaju apsolutno nikakve sanse, pa da na kraju popunimo termine polufinala sa reprizama Porodicnig blaga i lepo odgledamo jedno finale sa 3 voditelja i bez interval acta. Sat vremena kvalitetnog programa.

Za mene je ovo čist bezobrazluk.
Ne možemo na ovo gledati tako sebično.
Ova godina je takva kakva je, NE samo u slučaju PZE već čitavog stanja u društvu. Ovo što je Grgur uradio je od većeg značaja za nas nego to što će da blebeće 300 na sat u greenroomu.
Znam da smo mi eurofanovi i ovo sve nije prijatno, ali sve što se dešava je mnogo bitnije od takmičenja gde ćemo izabrati neku mid pesmu s kojom nećemo imati dobar plasman.

Edit: ko god da pobedi neće imati nimalo lak zadatak; predstavljati Srbiju na ESC pod pokroviteljstvom RTS koji sada ima reputaciju kakva jeste. Narod ga neće radpoloženo dočekati s lepim rečima. U maju će verovatno biti sličan entuzijazam kao 2023.

Last edited:
Samo preživeti PZE nekako do petka i opštu histeriju Maje Nikolić dan posle finala i uspeli smo.

Za mene je ovo čist bezobrazluk. Prihvatiš i onda ispališ nedelju/dan pre festivala.

Ne treba RTS više nikad da ih zove za voditelje. Neprofesionalno i bezobrazno.
Bezobrazluk su neke druge stvari, ovo je sasvim očekivan otisak društvenih dešavanja koja se prelivaju na PzE.

Šta da se radi, samo da prođe ovaj izbor i neka ide ko god zaista, u trenucima ovako duboke društvene krize sumnjam da je većini građana ESC, pa i PzE nešto naročito bitan.

Ne možemo na ovo gledati tako sebično.
Ova godine je takva kakva je, NE samo u slučaju PZE već čitavog stanja u društvu. Ovo što je Grgur uradio je od većeg značaja za nas nego to što će da blebeće 300 na sat u greenroomu.
Znam da smo mi eurofanovi i ovo sve nije prijatno, ali sve što se dešava je mnogo bitnije od takmičenja gde ćemo izabrati neku mid pesmu s kojom nećemo imati dobar plasman.
Šta je tačno od većeg značaja i kako i na koji način njegovo ili bilo čije drugo odustajanje doprinosi dobrobiti društva i samog festivala?
Apsolutno niko od toga nema koristi već samo gubitak.

Status
Not open for further replies.
Back