Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja se samo plašim da žiri sad namerno krene protiv želja fanova jer smo ovde konstantno pljuvali režimski Rts.

Verovatno je tako. Ako se trend nastavi - a nastavlja se. Samo ce biti bap prvo mesto. Ne ulaze u trending sa 30og nego ce sa vrha. Mozda zato.

Sad se razmisljam, moze i Vukayla umesto brata u Bec sa Lavinom da izgrme.

Do godine Tam i Zona duet.

Random sam pogledao Austrijski trending tamo srpske pesme, Andromeda i Cher Believe(????) xD

Evo moje analize Lavine posle prospavane noći.

Staging : On je odličan, ako može da unajmi nekog glumca da još unapredi glumu sigurno neće da škodi ali i bez toga on je dobar. Ovi gitarsti i basista moraju nešto da rade tokom strofa ili da se odustane od krupnog kadra, u refrenu su ok, dok "praše" po instrumentima. Kod bubnjara i klavijaturiste tu nažalost nema leka osim da možda đuskaju kao u promo videu. Neko spomenu onaj deo kada gleda u vis, i meni se taj deo svideo mislim da kamera tu treba da ostane 5-6 sekundi a ne da se udaljava jer je moćan kadar.

Pevanje : Pevanje u zadnjem refrenu definitivno ne valja, deluje više da krešti nego što growluje. Recimo reči "ubija me" na sredini zadnjeg refrena i zadnje "me" peva savršeno dok ostatak deluje kao da je promukao. To mora da se ispravi jer će tu žiri da ga nagrdi na ESC, možda čak i naš. Ni druga dva refrena ne zvuče kao u videu ali to je ok, promenio ih je da ne bude repetativno i to nije loše rešenje. Kod uvoda u zadnji refren mu je pukao glas na onom dugom meeeeeeeee, to treba da se istrenira ili možda da ima pomoć preko matrice. Žiri ne voli to ali mislim da je još gore ako ne možeš nešto da otpevaš. Na kraju krajeva može i da skrati tih zadnjih par sekundi ako ne može da izdrži toliko dugo.

Pa možda nisu u trendingu jer nisu svi toliko impresionirani tim nastupom koliko uži krug fanova 🙃 U svakom slučaju jesu u igri za pobjedu kao što su bili i prije polufinala, nije kao da su se eto odjednom probili, ali fanovi sad malo pretjeruju sa tim kao "Biće skandal ako ne odu". Ja nigdje ne vidjeh eurofanove da su negdje napisali nešto o njima.

Back