Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pa ako sastavljaju redosled kao na esc-u znaci da ga sastavljaju na osnovu rezultata u pf. A to vidimo jer su oko favorite sve nebitne pesme. Mada nije da su manjkale nebitne pesme.

Hajp je opravdan, nastupi Haremki, Lavine, Luke, Pelina, Zone nadmašuju sve što je viđeno do sada bar u regionalnim takmičenjima. Ideje, svetlo i kadriranje...

Alergičan sam na ovu rečenicu.

Animated GIF

Ako idu sistemom 3-4-3-4, Zejnu i Lavinu su razdvojili green room segmentom, što je super

Ako pak ide 4-3-4-3, opet je Lavina u prednosti jer je posle njih greenroom.

Sviđa mi se redosled, svaki segment ima bar jednog favorita i biće dinamično

Lavina mi ostaje broj 1 favorit, samo moram stvarno da čestitam Pelinu na osmišljavanju i kadriranju nastupa.

Mada koliko god da cenim Pelina posle ovoga, odlazak Lavine bi mi bio neuporedivo najbolji izbor i bio bih najuzbudjeniji oko rezultata.

Setimo se samo tragične 2009. kada je rok pesma bila ubedljivi favorit publike i na kraju je otišao joke entry. 🥹

Sigurno 4-3-4-3, prvi dio Pelin dominira, drugi Harem, ova druga četvorka ima i Zejnu i Lavinu što je super za gledanost isto, a na kraju Zona u poslednje troje, odlično za nju

Trebalo bi da ovo Lavina dobije bez mnogo muke, Pelin drugi, Zona treća, Zejna i Harem 4. i 5.

Vjerujem da su gledali da rasporede favorite ravnomjerno. Naravno da neće sve njih staviti pred kraj.

Back