Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Izvini, ali covek ocito ne prati PZE niti je procitao nesuvisli tekst. Tekst je nastao randomly, sto i Zejna kaze, pevusio autor jer su mu se silabe slagale, pa su posle budzili tekst koristeci AI. I dobili na kraju ovaj rezultat. I sad novinar filozofira. A radi se o jednom velikom nista.

Izvini, ali covek ocito ne prati PZE niti je procitao nesuvisli tekst. Tekst je nastao randomly, sto i Zejna kaze, pevusio autor jer su mu se silabe slagale, pa su posle budzili tekst koristeci AI. I dobili na kraju ovaj rezultat. I sad novinar filozofira. A radi se o jednom velikom nista.
Pa ono, bas me cudi kako se tek tako Jugoslavija random pojavila, mozda se lako uklapa umesto neke druge reci, ali ne znam stvarno koja bi to mogla da bude....

ma bacim sve sa sebe sve što neće da mi krene

Happy Winnie The Pooh GIF by Leon Denise

Taj tip pesama je razlog zašto je PZE apsolutna nužda da postoji kao festival 🙏

Ovako nakon festivala kad se ne gleda kroz oči "šta je za esc" je super za kola i razbibrigu, a opet verovatno nikad ne bi saznali za njih da nisu učestvovali

Ja sam je u petak cuo na radiu i bas mi je bila cool (y)
Zasluzila je da negde bude broj 1

Ma gospodji treba medijski prostor jer je vise niko ne ferma 2 posto

Ajmo nešto veselo umesto kladionica.
Da vidimo svetlu prošlost doktorantice i profesorice sa Megatrenda.
Ovako je to bilo 1985.godine.
maxresdefault.jpg

Čula i komentare Aleksandra Filipovića da mu se PZE nije svideo jer u revijalnom delu nije bilo Extra Nene i Bebi Dol, da treba da se ugledamo na San Remo i da je to stav većine gledalaca.
Njen stav nema veze sa godinama nego sa kompleksima. Iste godine kad je , 4 godine mladja Emilija Kokić sa Rivom, pobedila za zajedničku SFRJ, Eksta Nena je pevala zajedno sa Jašarom Ahmedovskim. I sad joj sve crno i nedostaju elegantne haljine.

Snimak-ekrana-2026-03-11-172011.png

Zaista nas je lepo što se obrazovala i nastavila da radi na sebi. Jeste lepo i dostojanstveno presdstavljala zemlju koja više nije postojala na Pesmi Evrovizije 1992.godine, ali jedna od omiljenih pevačica Miloševićevog režima, nema pravo da priča kako je danas sve crnoi da pljuje po pobednicimna koje za razliku od nje imaju akademsko muzičko obrazovanje.

• Like
Reactions: FFM
Meni se čini da je ona malo isfrustrirana što nije toliko cijenjena koliko misli da vi trebala. Mislim ima dobar glas, ali realno neke hitove sad nema.

Back