A da li i gde mogu da se pronadju pesme koje nisu prosle konkurs? Ako je to ikako mogucePesma koja, očekivano, nije prošla konkurs jer kad bi RTS dozvolio ovakav tekst.
I ja čitam komentare kežualaca, njima sve ovo sasvim ok.Izgleda da samo mi fanovi nismo zadovoljni, evo kežualci koje čujem ništa ne kontaju oko kadrova i tih stvari koje mi pominjemo. I nakon svega, Zejna pokupila simpatije juče.
A poneko ni ne objavi pesmu, već je sačuva za neku manje konkurentniju godinu poput Brata Pelina.Ne mogu, to samo RTS zna, i ovako sporadično kada oni koji nisu prošli objave info, i ponekad i samu pesmu. Za sada od svih koje smo čuli koji nisu prošli, realno ne osećam da su oštećeni.
Nećemo biti potpuno iskreni da ne bih dobila ban, ali i verzija koju su poslali je bolja i dovršenija od dobrog dela filera koje ćemo gledati u subotu kao da je to zaista najbolje što imamo.@creature Da budemo iskreni, tu je još i najmanji problem tekst. Ne znam kakvu verziju su poslali na konkurs, jer je drugačija verzija, ali ako je isto od 2 minuta, nije dovršena, ni prilagođena za PZE.
Jesam li onda u zabludi, ili je ono stvarno dobro? Čak sam osjetio neprijatnost nekoliko puta jutros ponovo gledajući one kablove i ofinger.Čini mi se da su evrovizijski fanovi zadovoljni Zejninim nastupom
Pročitala sam na nemačkoj (zvaničnoj) ESC stranici da su poručili svom TV emiteru da hvata beleške sa našeg polufinala i ugleda kako se to radi!!Dobro kakav god da je rts, necemo da se pravimo da je onaj horor of nf-a, scene i produkcije koje nam servira ert bolji od rts-ovog neredapze je pojam za grcki nf
Pa kadrovi su očito najveći problem i Zejnina nesigurnost, ali pretpostavljam da nije toliko loše da sada svi pišu da je flop, nzmJesam li onda u zabludi, ili je ono stvarno dobro? Čak sam osjetio neprijatnost nekoliko puta jutros ponovo gledajući one kablove i ofinger.
Jesmo li mi onda ova dvojica?Pročitala sam na nemačkoj (zvaničnoj) ESC stranici da su poručili svom TV emiteru da hvata beleške sa našeg polufinala i ugleda kako se to radi!!
Do te mere smo mi ovde svi delulu kmečarke.