Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Dobro je što nije bilo onog problematičnog kadra kod Zejne, sad je dobro izvedeno.

Sutra kad izađu novi kadrovi novih učesnika da se ne plašimo 🤣

Ja bih jedino izmenio zadnji deo kad krenu nasnimljeni vokali da se ipak nekako pridigne kao da deluje uzvišenije ali izgleda da predstavlja beživotnost.

Najizazovniji nastup što jest jest.

vidim univerzum u kojem ovo pobeđuje. Pesma zvuči kao demo ili što dodo kaže intro za Nemanjiće / distopijsko-srednjovekovnu seriju ili igricu tkd nije ubedljivo i vrlo vrv da bi ispalo, al kad se uporedi sa svim ovim nastupima + što bi plebs glasao za ovo ne bih isključio ni tu opciju

Kod Zejne mi se samo ona dopada. Nastup je, kao i pesma, previše se trudi da oda vajb Lorin ili JJ-ja. Početak nastupa je bukvalno Tattoo od Lorin ali bez gornjeg ekrana, a kraj je kraj spota za Wasted Love.

Vizuali su nekako bizarni. One AI-generisane slike spaljenih zgrada, meduza i kamenja i ono kameno srce? Excusez moi? Kraj nastupa je vrlo messy i haotičan, osvetljenje kao da je u Zari, gde su senke, gde je kontrast, sajle vidljive u svakom kadru. Ni haljina mi se ne sviđa 😭

Back