Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Aj samo neka Lavina ispadne u polufinalu i slobodno možete da ugasite PZE. Nemoj da vam padne na pamet! Jao kad pred očima vidim kako brat Pelin ide u finale ne bude mi dobro. Samo da se ne dogodi neki novi Princ 2 godinu za redom. Znači.....još veći bedak bi mi bio da Haremke odu sa onim Loco Loco iz naftalina

Ajd da i ja dam svoj komentar.
Iva Grujin je veceras otpevala odlicno. Pesma uopste nije losa, i moguce je da spletom okolnosti i pobedi.
Licno, navijam za Lavinu.
Zejna je trebalo da stane, otpeva pesmu srcem, a ne da joj uniste nastup kadriranjem, ofingerima, kanapima, kranovima. Blagi uzas. Ako zeli da pobedi to mora da menja za subotu. Nikakvi kranovi, zice, krindz srca i sl. Neka stane na scenu i otpeva. Ovako deluje uplaseno, lose otpevano, kao da nije bila u pesmi, plus sto su joj lice izboli sivim detaljima. Sve delovalo lose. Nadam se da ce ovo neko procitati iz njenog tima. Stani zeno, unesi se i otpevaj. Ovako je Iva Grujin pojela. Ana Masulovic, tragedija. Djurdjica dobra ali jedna linija i nije za ESC. Klaber je od zirija dobio nulu, nije mi delovalo da ima sansi. Krindz nastup, a i pamtim ga sa onim medvedima. Jednostavno, meni antipatican. Lores, nisam nista razumeo sta peva. Los engleski, pesma jednolicna. Yanx totalno van vremena, u sapatu, u nekom svom svetu dosade, nije trebalo da udje u finale. ZEJNA, STANI NA SCENU I SAMO PEVAJ.

Ali neko na tviter spejsu priča kako LU-KA ima da gori, ima najskuplji nastup i kostim, sve je skupo preskupo, da naglasim još jednom kažu preskupo najskuplje, kadrovi svi tačni,precizni nije RTS režija imala udela

moja reakcija

zorica-markovic (6).gif

Back