Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

I da je žiri Eegoru dao 0, nije zasluženo ako gledamo Evrovizijski kriterijum. Ta pesma ima veći ESC potencijal od barem 10 njih iz večerašnjeg polufinala. Tako da RTS ili reforme ili gašenje festivala.

vidim univerzum u kojem ovo pobeđuje. Pesma zvuči kao demo ili što dodo kaže intro za Nemanjiće / distopijsko-srednjovekovnu seriju ili igricu tkd nije ubedljivo i vrlo vrv da bi ispalo, al kad se uporedi sa svim ovim nastupima + što bi plebs glasao za ovo ne bih isključio ni tu opciju
Confused Little Girl GIF

Želim da verujem da Eegor nije prošao samo jer su mu se glasači ulenjili računajući na 100%tni prolazak. Ali Đurđica, da žiriju nije u top 3, pa jel sedi tamo vaskrsli Filip Višnjić i Betoven?

Vrti Zejna, vrti...izvrteše te dooobro večeras....😁
Ja, ne da ne bih posle toga mogao da pevam i pogadjam tonove, nego bih verovatno podrignuo ko konj a metuzalem žiri bi gore prevrtao očima nego Zorica Brunclik od Desingerice. 😅

Pojedini clanovi foruma su pretjerali sa negativnim komentarima. Niste svjesni koliko je tesko samo pjevati , plus sve dodatno uz to - ok jeste to njihov zadatak ali mi kao publika moramo to gledati sa postovanjem i podrzati svaciji nastup . Po meni su se svi zaista potrudili i dali su maximum koliko je ko mogao . Ne moze biti i nastup i pjevanje i sve bajno - s druge strane RTS je zaista neke stvari mogao bolje odraditi . Ostaje nam da gledamo cetvrtak da vidimo drugu grupu kako ce se predstaviti . Zejna je zaista bila briljantna uzimajuci u obzir sve okolnosti koje su je zadesile .

Molim vas da povedete računa šta pišete, vređanje članova foruma ili izvođača i iznošenje neistinitih navoda, potpuno je neprihvatljivo i biće sankcionisano.

Ako vam nije prošao neko koga ste priželjkivali, ne daje vam za pravo da druge blatite bez ikakvog osnova. Duskusije moraju biti konstruktivne i u razumnom tonu. Takođe izbegavajte psovke na forumu, kao javnoj platformi za diskusije.

Back