Neznanac
Iskusan član
Pa podrzava i Saska studente i prosla jeJedini koji je otvoreno podržao studente nije prošao u finale, svi povezivani sa režimom prošli. Mislim da je sve jasno.
Pa podrzava i Saska studente i prosla jeJedini koji je otvoreno podržao studente nije prošao u finale, svi povezivani sa režimom prošli. Mislim da je sve jasno.
vidim univerzum u kojem ovo pobeđuje. Pesma zvuči kao demo ili što dodo kaže intro za Nemanjiće / distopijsko-srednjovekovnu seriju ili igricu tkd nije ubedljivo i vrlo vrv da bi ispalo, al kad se uporedi sa svim ovim nastupima + što bi plebs glasao za ovo ne bih isključio ni tu opciju
Ljudi glasali i progurali svoje favorite. Koliko je ljudi sa foruma gladalo za Eegora i Đurđicu?Sjajno je otpevala. Glasao 20 puta, a i još ljudi glasalo![]()
Pa neko mora i proći, a naravno da će RTS žiri pre progurati nju samo da ne gledaju krajišnike. Pametna Maja je lepo rekla "RTS nije srpska televizija."Pa podrzava i Saska studente i prosla je
Protom je poznat kao neko ko preti i zastrasuje cak i mladje devojke ako princeza pokaze prstom… tako da ono, kad pomislim da vise nista ne moze da me zacudi… kupovina kartica je minimumJa nisam u toku pa moram da se ispravim: Ivin otac je i pokrajinski poslanik.