Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Da li mislite da skuplji nastupi imaju veće šanse za pobedu?

Zejnin nastup košta oko 10.000 evra i u slučaju pobede, menjala bi ga za Beč. Sa druge strane, ima onih koji su uložili više novca.
Pravićemo se da nismo gledali prethodnih 4 pobednika PZE-a na ESC koji su pričali o promenama pa na kraju imali bolji nasup ipak na PZE nego na ESC.

Mogu oni da pričaju šta hoće dok RTS ne kaže može ili ne može. U ostalom kao što sam rekao ne vezano za Zejnu nego bilo koga, za 10 dana nije moguće poslati skoro pa konačnu verziju nastupa EBU, festival se održava jako kasno

Ako se ništa drastično ne promeni ni što se tiče drugog polufinala scenski, onda mislim da Zejna treba otići na kraju. Za sada ona ima taj neki paket koji se traži. Naravno u slučaju pobede da menja dosta toga. Nznm zašto ali meni je pesma tek juče kliknuli posle 3 nedelje od kad je izašla. Nznm šta mi se desilo, da li je neka depresija u pitanju 😆. Prvi put da mi pesma grower posle 3 nedelje. Samo me još zanima šta Lavina ima da ponudi pa da se svode računi polako

Еегор вјероватно 7 од публике и 1 или 0 од жирија

Или 8 + 0, па извисио
Sto je horor
AKo se ispostavi da je dobio 0-2 poena od zirija, vreme je za internacionalni ziri, ovo vise nema smisla, svake godine u polufinalima budu random glasovi, nema veze da li je neka pesma "jury friendly", jedinom esc potencijalu prvog polufinala (uz Zejnu naravno) se ne daje 0 na ovakvom festivalu, nema smisla

Pritom da ne uguraju Đurđicu u finale sa onakvom pesmom i nastupom..pa i 0 da je dobila od publike (sto je sramota) morala je imati 10 ili 12 od zirija, ma nista mi nema smisla

Gledam ponovo mirnin nastup i ovo stvarno kida. Mislim da je jedina od autsajdera koja je zasluzila da ide dalje. Meni je ona bila na vrhu zadatka. Pesma je vrlo lokalna, nije bas za evroviziju ali jako je zarazna i nastup je skroz u skladu sa pesmom. Lepe animacije, osvetljenje i svedeno dobro kadriranje koje valja. Mozda bi jedino mogla da popravi energiju ali nisam osetio toliki nedostatak iste da je to bilo problematicno

Slažem se da je ovo najlošije PZE izdanje od kako je uveden kao format. Ozbiljno treba porazmisliti o drugačijem izboru ubuduće jer ovo što smo sinoć videli je ozbiljno blamantno, u svakom smislu te reči-od režije, produkcije, preko tehničkih problema, očajnih voditelja i na kraju donekle i rezultata.

RTS treba da prestane sa ovim majmunisanjem sa razlicitim zirijem u polufinalu. Tu se ocigledno debelo kalkulise i pojedini se saplicu a drugi guraju. Nek lepo samo publika bira finaliste.

Eegor nije bio top 3 publike jer bi onda verovatno prosao, ali evidentno je da mu je ziri dao nulu.

Kosmos Trip ocekivano skroz, ljudi imaju prejako uporiste u Mladenovcu, znaju ih svi po gradu i nisu morali da prave nikakvu kampanju tamo, pricamo o grupi ljudi koja je doslovno imala predsednickog kandidata i mandate u mladenovackoj opstini.

Mislim da ste Zejnu prebrzo otpisali.

View attachment 41758
Meni je vecinski deo zejninog nastupa trebao da bude na ovakav fazon mracniji, a ne samo za kraj
Svakako se i ovde vidi sajletina, a sve sto je trebalo je isplanirati animaciju ili kadar tako da najintezivniji izvor svetlosti ne bude direkt iza sajletine. Ja prosto odbijam da verujem da to neko ne vidi/ne kapira, mozda je neki drugi faktor u pitanju?
Al onda Zejna izjavi "pa kako da se ne vidi sajla!?", e jbg

Niko ne spori da će Zejna možda dobro proći, niti je upitan njen potencijal, ali jednostavno nam se, ili barem većini ovde, nije dopao ovakav nastup. Ja ću i dalje navijati i za nju u finalu, jer mi se dopada pesma.

Sve na sceni je očajno postavljeno i snimljeno. Plus, dovela je lika koji je kao trebalo da podigne sve za bar dva nivoa više u odnosu na RTS default, a dobili smo šta?

Back