Malo da se osvrnem na prvo polufinale. Jutro je pametnije od večeri i ponovo sam jutros pogledao sve one nastupe. Imam žal zato što neki neće biti tu u subotu, ali ko sam ja da sudim šta je dobro, a šta ne.
Naša najveća favoritkinja - Zejna je od gotovog napravila veresiju sa ovim pretencioznim nastupom. Koliko god da se trudio da nađem nešto dobro u tom nastupu, opet mi je teško išlo. Sve je to bilo nekako nedorečeno, messy, neuvjerljivo i trapavo odrađeno, ne bih uopšte komentarisao te kadrove s leđa i te 2 sajle što su u kadru skoro 2 minute.
Mirnin nastup je za njen nekoliko klasa iznad, ni Mirna nije neka plesačica, ali ne mora ni da bude. Mirnu uzimam kao primjer jer sada kada pogledam nakon sinoć onog haosa jedan od najboljih nastupa večeri iskreno. Kadriranje, atmosfera, plesači...Prodala je svoj nastup svima i isplatilo se, a ima dosta slabiju pjesmu nego Zejna.
Igraš na kartu u čemu si najjači i pokušavaš da skriješ tj. maskiraš svoje nedostatke. Nekima je to pošlo za rukom, nekima nije.
Zejnu iskreno ne vidim kao pobjednika jer ju je Mirna pojela, Yanx takođe, čak i Ana Mašulović. Kada se priključe Harem Girls i Zona... Mislim da joj šanse još više padaju izuzev ako u finalu to bude perfekcija, što čisto sumnjam da će biti.