Dežurni
Ekspert
Maksimum 8, teško da će pored Tamare i Lelekica uspeti da se izbori za 12 u polufinaluSmeši se 12 poena od Srbije!
Maksimum 8, teško da će pored Tamare i Lelekica uspeti da se izbori za 12 u polufinaluSmeši se 12 poena od Srbije!
Opšti utisak se i gleda, tj. za nekoliko bitnih kriterijuma, na PZE-u se daje jedinstvena ocena. Na našim listićima imate četiri kolone radi zabave, a da li ćete popunjavati sve, ili samo neke, ili napraviti neku svoju skalu, pa npr. pesma i vokal da idu od 1 do 10, kostim od 1 do 5 itd, to se ostavlja da sami odlučite.Meni je toliko glupo to vrednovanje razlicitih aspekata. Jedini kriterijum treba da bude sta bi najbolje proslo na evroviziji na osnovu opsteg utiska. Zbir vrednosti pojedinacnih aspekata nije nuzno i cesto jednak vrednosti proizvoda.
Ma ne sumnjam ja da može i 12.Maksimum 8, teško da će pored Tamare i Lelekica uspeti da se izbori za 12 u polufinalu![]()
Pogotovo plesaci koji su dosta bolji od onih na DoriMožemo da kritikujemo RTS opravdano ali smatram da su ove god još uvek u skroz otvorenoj mogućnosti da naprave top finale!
Meni ono jučerašnje polufinale bilo bolje od finala Grčke, Austrije i Hrvatske.
Sad ne znam jel ovaj kometar sprdnja ili? Tako mi uverljivo zvucao dok am citaoMislim da postoji šansa da ispadne Eegor, nekako mu pesma nije za žiri nikako, a televote će biti verovatno namešten u pf
Zejna da se pojavila kao na snimanju videa za premijeru pesama i da ni jednu stvar nije promenila samo bi se lagano prosetala do Beca.Eh, da Zejna nije imala vremena da smišlja nastup i da nije imala para da plati Ljubbu.
I da se šminker zaglavio u liftu.
![]()