Izgleda da samo mi fanovi nismo zadovoljni, evo kežualci koje čujem ništa ne kontaju oko kadrova i tih stvari koje mi pominjemo. I nakon svega, Zejna pokupila simpatije juče.
Pa. Da. Msm meni je nejasno i sto je Mimi Merc. prosle godine tolko napljuvana, i sta se se i za Eegora uvatili za "nedostatak energije". Msm kritike su svima na mestu, da to moze bolje, ali nista nije kriticno lose.
Pogotovo Zejna. Gde ste svi trazili spektakl, jes' zagrizla malo vise nego sto moze pojesti (mislim na pevanje i visenje) ali generalno izgleda odlicno, i donela ga je. Pa ona pirueta je i meme, a i mocno izgleda sa led ekranima. To sto nama svaka sitnica upada u oci, prosecan gledalac nece primetiti. Kao sto ni mi nismo primecivali nasim omiljenim nastupima na drugim izborima.
A i Mirna mi je odlicna bila zaista!
A sa vokalnog apsekta, jos jednom smo pokazali da Srbija dominira, svi su izneli svoje pesme odlicno (Zejna je u trenucima isfalsirala ali zbog treme, zahtevnosti nastupa ono ne moze da se navezba na probama ko koreografija za dve nedelje).
Meni je najskandalozniji deo, ponavljam rezultati. I to je jedino sto zameram. Drugo polufinale ce mi biri jos neizvesnije kako ce isti ziri raspodeliti poene kad su svaku fun pesmu unistili, a u tom pfu jedini neke polubalade su Sekulicka, Aleksicka ili kao alt Geminni i Burazerka. Sve ostalo uptempo, i kicasto. Pelin, Luka, Harem su u nezavidnoj poziciji sa zirijem obzirom kako su prosli Eegor i Djurdjica.