Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Jesam li onda u zabludi, ili je ono stvarno dobro? Čak sam osjetio neprijatnost nekoliko puta jutros ponovo gledajući one kablove i ofinger.
Razlika izmedju kezulaca i hardcore esc fanova je ta da su mnogi od nas teski perfekcionisti i trazimo savrsenstvo. Zato i vidimo neke stvari koje kezulaci ne vide jer im nije mozak istreniran da gledaju svaki detalj koji postoji na bini. kezulacima je bitno da im je lepo na oko samo i da izgleda kul. Ja vec vidim kako kezulci svr**vaju kada Zejna pocne da leti i misle da je to vrhunac nekog nastupa a ne znaju da je to vec skoro pa izlizana praksa sa letenjem

Pročitala sam na nemačkoj (zvaničnoj) ESC stranici da su poručili svom TV emiteru da hvata beleške sa našeg polufinala i ugleda kako se to radi!!
Do te mere smo mi ovde svi delulu kmečarke.
Nije još 1. April....

• Like
Reactions: FFM
Mi trebamo da gledamo prvo svoje dvorište. Neosporan je pad kvaliteta. Nisu uspeli da održe ni sopstveni nivo, a da ne pričam o maštanjima da jednog dana budemo bar kao litvansko nf. Tako da, snimanje nastupa u praznoj kutiji, bez ometanja spoljnih zvukova publike itd. je posao i za amatera. Neće za to dobiti aplauz od mene.

U revijalnom delu je bilo i vatre.
To se ne važi... :ROFLMAO: RTS-u nije problem da odreši kesu za pirotehniku tamo nekom u revijalnom, ne daj Bože da pomogne nekom ko se takmiči... Bukvalno ne znaju šta bi trebalo da im bude prioritet

Mislim da je dobra ideja (neko je predložio već) da se Sky produkcija nagodinu zameni sa recimo IDJ produkcijom.

Inace, na Lavininoj pesmi u komentarima na jutjubu svi fanovi Eegora i Djurdjice se skupili i daju im podrsku da pobede. Svi su presli u TIM LAVINA. Rastu sanse za njih :ROFLMAO: . Ako su Djurdjica i Eegor platili cenu da Lavina ode svojim ispadanjem, moze!!!!

Neka ne treba. Svakako ovaj PZE nije dobar. Za Nemačku me boli uvo. Oni imaju bar finale zagarantovano. Na prvom mestu ,,svoje dvorište".
Istina. Ali nije sve tako (još) crno kako se ovde farba. Pohvala za naše dvorište ipak dobro dođe za ljubitelja isključivo crnog. Mada, ko voli nek izvoli..

Haremke imaju interesantan nastup koji bas i nema neke povezanosti sa pesmom, ali drži paznju. E sad ovo što sam ja video je demo verzija nastupa tako da ne mogu da se zakunem da će i finalni nastup tako izgledati, jer ipak kadrovi su jako jako jako bitni, a evidentno je da o tome niko ne vodi računa…

Molim Boga da Zona ima dobar nastup da svi popadamo pa pesma koja mi je onako slusljiva moze da ide ,samo da pokida nastup.Ima izgled zanimljiv,ima pokret,ima flertovanje sa kamerom,harizmu...paketic je...pesme.moze da se uradi revamp i finalu da se nadamo i nekom 16.mestu i Bog da nas vidi.Ako podbaci,a Lavina bude ok nek idu oni...ali da malo ,,ozive"pesmu mrtva je.

Back