Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Haremke imaju interesantan nastup koji bas i nema neke povezanosti sa pesmom, ali drži paznju. E sad ovo što sam ja video je demo verzija nastupa tako da ne mogu da se zakunem da će i finalni nastup tako izgledati, jer ipak kadrovi su jako jako jako bitni, a evidentno je da o tome niko ne vodi računa…
Pa njihova sama pesma nema veze sa vezom. Jos kad cujem ubacivanje reci kao sto su ''bombardero'' ''bom bom'' ''ledjero'' dobijem proliv. Tacno se vidi da je Sanja Vucic pisala tekst. Samo se ona baca sa tim recima

Pozdrav svima! :)
Šta mislite jel bude sutra shocking ispadanja kao jučer??
Velika verovatnoća, kada je u "ujednačenijem" po nekima čak i slabijem polufinalu bilo neočekivanih ispadanja, biće tako i sutra...

Samo što to neći možda toliko uzdrmati forum jer sada to već očekujemo

Ako Zona ne isporuči nešto dobro, plašim se da bi ona mogla biti ta koja možda izvisi za finale, jer Harem Girls su ono što bi publika tog tipa eventualno slušala i poslala poruku. Brat Pelin je fora Kosmos Trip i on sigurno ide dalje. Mogla bi i Lavina da izvisi ako se ne organizujemo kad nešto skontam, bumeri će reći kakve su ovo sotonjare i ta priča. Više me ništa ne bi iznenadilo iskreno.

Back