Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Mislim da Brat Pelin nema nista da ponudi ziriju,a glasovi publike ce se rasuti na Haremke,Zonu i Lavinu pre nego za njega,za kezualce nije zanimljiv toliji,a Esc fanovi ce da se odluce za Lavinu,eventualno Zonu ako bud3 kvalitetan nastup.Zato mislim.Mada ko zna mozda servira nesto da odusevi.Ako bude shocking nq uopste,ovo iz prvog je sasvim dovoljno za naredne dve godine🤣

Srbiji pod hitno treba neki radijski festival da žiri u polufinalima dobije posao i skine se sa PZEa
Bukvalno ovo i da se edukuju šta znači akronim PZE.

Ja sam ubedjena da je to unapred smisljeno sve.
Zanimljiva teorija.

Mislim da Brat Pelin nema nista da ponudi ziriju,a glasovi publike ce se rasuti na Haremke,Zonu i Lavinu pre nego za njega,za kezualce nije zanimljiv toliji,a Esc fanovi ce da se odluce za Lavinu,eventualno Zonu ako bud3 kvalitetan nastup.Zato mislim.Mada ko zna mozda servira nesto da odusevi.Ako bude shocking nq uopste,ovo iz prvog je sasvim dovoljno za naredne dve godine🤣
Pa zato i mora biti top 2 publici da bi obezbijedio prolaz, inače će ga žiri pokopati (na osnovu prvog pf to mislim).

A u zavisnosti od toga ko je u žiriju i ostali favoriti mogu biti ugroženi

Brata Pelina bih sada potpisao da ispadne jer je počeo nešto da mi ide na živce od danas. Nadam se da će flopnuti i smoriti da otvori mjesto nekome drugom, bilo kome, nemam ništa protiv. Treba nam malo više začina u finalu, jer se dosta klišea provuklo iz PF1.
Ako postoji nesto sto mi se svidja u njegovoj pesmi onda je to onaj deo kada krece truba a on vrcka kukovima ko Shakira. E tu sam se iskidao :ROFLMAO:

Pelin ima jači adut od Eegora u tome što je opšte poznat i preko fejzbuka, instagrama, tiktoka može da povuče sasvim dovoljno ljudi da bude u vrhu tvta u pf, dovoljno za finale uz 0 od žirija. Sad jedino pitanje da li je dovoljno angažovao svoje fanove.

I meni je palo na pamet da moze da se desi da Pelin ispadne ako polufinalni ziri bude glasao po tim svojim cudnim kriterijumima a publika ga ne podrzi dovoljno, mada je on popularniji od Eegora dosta.

I meni je palo na pamet da moze da se desi da Pelin ispadne ako polufinalni ziri bude glasao po tim svojim cudnim kriterijumima a publika ga ne podrzi dovoljno, mada je on popularniji od Eegora dosta.
Ma ja imam utisak da ce Ziriju da se svidi njegova pesma pa ce mu davati poene. Bumerima se jako moze svideti taj njegov pesmuljak ili sta god da je ono

Možda Ivan Bosiljčić bude u žiriju

A i Željko, ne sjećam se da je bio poslije 2009. ikako u žiriju, taman ga mogu sad ubaciti

Ne bi me čudilo da je i Bojana ili bila ili će biti

Back