Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Po meni su Zona i Lavina sutra najugrožniji od "naših" favorita. Nama su favoriti a casual liku koji je uzeo 3-4 piva i uključio TV da iskulira veče vjerovatno njesra koje neće ni primijetiti nego će mu se svidjeti Pelin koji ima malo truba i baca mid fore.

Možda Ivan Bosiljčić bude u žiriju

A i Željko, ne sjećam se da je bio poslije 2009. ikako u žiriju, taman ga mogu sad ubaciti

Ne bi me čudilo da je i Bojana ili bila ili će biti
Pa jel može neko ko je bio u revijalnom da bude i član žirija? Pa nismo mi Montesong da ih dovodimo o jednom trošku :LOL:

A razlika izmedju Eegora i Brata Pelina je ta sto Pelin ne moze da zasere nastup. Sa njegovom pesmom on moze tu da se koprca po bini. Pesma bez energije, sve nesto nabacano instrumentalno. Dok kod Klabera, Eegor je morao da energiju pesme prenese na nastup ili je kuvana noga. Ali izgleda da je bio ovo drugo.

Po meni su Zona i Lavina sutra najugrožniji od "naših" favorita. Nama su favoriti a casual liku koji je uzeo 3-4 piva i uključio TV da iskulira veče vjerovatno njesra koje neće ni primijetiti nego će mu se svidjeti Pelin koji ima malo truba i baca mid fore.
Ma taj sto se uzeo pivo i seo da iskulira nece ni da glasa. Takvi nece bacaju pare na nesto sto im je samo vid da iskuliraju malo

Kežual lik ne glasa ni u finalu, a kamoli pf, on je nebitan u priči. Bitno je koliko ko ima fanova i pratioca nezavisno od PZE i koliko njih bi glasalo 10-20 puta za tu osobu.

I meni je palo na pamet da moze da se desi da Pelin ispadne ako polufinalni ziri bude glasao po tim svojim cudnim kriterijumima a publika ga ne podrzi dovoljno, mada je on popularniji od Eegora dosta.
Ako Pelin prođe u finale značiće da ima dobru bazu fanova - što opet nešto govori za finale.

A takođe njegova pesma je sigurica u odnosu na eegora i mislim da on neće ići na foru "koncept nastup" i "dublja poruka" već jednostavno prenešena pesma uz malo đuskanja što svaki kežualac i žiri može da razume.

Lavina, šestorica momaka, to je 5 familija (Luka i brat, pa nije 6), 5 odeljenja iz osnovne i srednje škole, komšiluk, drugari, devojke i njihova uža i šira rodbina, rođaci sa sela, tetke iz inostranstva da pošalju po soma evrića za glasanje, trebalo bi valjda da skupe nešto da prođu. Greota bi bila.

Baryak prošle godine na Montesongu bude kao:
šestorica momaka, to je 5 familija (Luka i brat, pa nije 6), 5 odeljenja iz osnovne i srednje škole, komšiluk, drugari, devojke i njihova uža i šira rodbina, rođaci sa sela, tetke iz inostranstva da pošalju po soma evrića za glasanje, trebalo bi valjda da skupe nešto da prođu. Greota bi bila.

Samo je problem ako dele svi isto društvo 😂

Lavina, šestorica momaka, to je 5 familija (Luka i brat, pa nije 6), 5 odeljenja iz osnovne i srednje škole, komšiluk, drugari, devojke i njihova uža i šira rodbina, rođaci sa sela, tetke iz inostranstva da pošalju po soma evrića za glasanje, trebalo bi valjda da skupe nešto da prođu. Greota bi bila.
I pola Nisa.

Pa jel može neko ko je bio u revijalnom da bude i član žirija? Pa nismo mi Montesong da ih dovodimo o jednom trošku :LOL:
Sami dođu po pozivu, ne mora da se dovode :LOL:

Revijalni deo je unapred snimljen, a i žiri glasa popodne iz Takovske, a ne Košutnjaka, pa teoretski bi moglo i jedno i drugo.

Srbiji pod hitno treba neki radijski festival da žiri u polufinalima dobije posao i skine se sa PZEa
Imamo ono Proleće što ga organizuje zla fema iz upravnog odbora al ga niko ne ferma 2%

inače i mene ne bi iznenadio Joksimović u žiriju, Manja Grčić mora nekako da se oduži dosadašnjem gazdi u Tanjugu

Back