I ja isto, bez obzira na flop nastup. Ne deluje mi da će bilo od preostalih favorita uspeti da se istakne toliko da bi uspeo u dovoljnoj meri da osvoji žiri i publiku. Lavina ima problem neprijemčivog zvuka nažalost, Zona vuče na Tam, a na isečku mi ne deluje previše ubedljivo, dok Haremke imaju problem sa samom pesmom. Plašim se samo scenarija gde će random ćaci persona pobediti zbog nepostizanja kompromisa oko onih koji zaista vrede.Ja na kraju dana i dalje mislim da uzima Zejna
Samo to ne. Ako se to desi drugu godinu za redom mogu slobodno da ugase festival jer se niko normalan tu više neće prijaviti niti će to više iko gledati.I ja isto, bez obzira na flop nastup. Ne deluje mi da će bilo od preostalih favorita uspeti da se istakne toliko da bi uspeo u dovoljnoj meri da osvoji žiri i publiku. Lavina ima problem neprijemčivog zvuka nažalost, Zona vuče na Tam, a na isečku mi ne deluje previše ubedljivo, dok Haremke imaju problem sa samom pesmom. Plašim se samo scenarija gde će random ćaci persona pobediti zbog nepostizanja kompromisa oko onih koji zaista vrede.
Neće do finalaVečeras će sve biti jasnije i sunce sijaće drugačije
Legitimno skroz, samo ne znam kako bi ovu njegovu priču na srpskom prodali strancima. A da opet računamo samo na dijasporu, hvala ne.Pa dobro sve je stvar ukusa, i meni je krindž što je Jugoslavija Tattoo 2.0 a nastup otvara isto kao Loreen