Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Ja na kraju dana i dalje mislim da uzima Zejna
I ja isto, bez obzira na flop nastup. Ne deluje mi da će bilo od preostalih favorita uspeti da se istakne toliko da bi uspeo u dovoljnoj meri da osvoji žiri i publiku. Lavina ima problem neprijemčivog zvuka nažalost, Zona vuče na Tam, a na isečku mi ne deluje previše ubedljivo, dok Haremke imaju problem sa samom pesmom. Plašim se samo scenarija gde će random ćaci persona pobediti zbog nepostizanja kompromisa oko onih koji zaista vrede.

I ja isto, bez obzira na flop nastup. Ne deluje mi da će bilo od preostalih favorita uspeti da se istakne toliko da bi uspeo u dovoljnoj meri da osvoji žiri i publiku. Lavina ima problem neprijemčivog zvuka nažalost, Zona vuče na Tam, a na isečku mi ne deluje previše ubedljivo, dok Haremke imaju problem sa samom pesmom. Plašim se samo scenarija gde će random ćaci persona pobediti zbog nepostizanja kompromisa oko onih koji zaista vrede.
Samo to ne. Ako se to desi drugu godinu za redom mogu slobodno da ugase festival jer se niko normalan tu više neće prijaviti niti će to više iko gledati.

Ovo polufinale mi je mnogo bolje, bar svi zvuce kako treba. Aleksandar kao na audio snimku.

Iskreno ne slusam metal i tu vrstu muzike ali od svega ponudjenog mislim da bi Lavina bila najbolji izbor.

Ne razumem samo da su toliko nesposobni i ne mogu da naprave par brzih kadrova. Neke pesme prosto vape za tim. Zoom in, zoom out, levo, desno i eventualno ako ima srece u krug bukvalno svaka pesma. Daj mu malo dinamike majku mu, 21. vek je.

Pa dobro sve je stvar ukusa, i meni je krindž što je Jugoslavija Tattoo 2.0 a nastup otvara isto kao Loreen
Legitimno skroz, samo ne znam kako bi ovu njegovu priču na srpskom prodali strancima. A da opet računamo samo na dijasporu, hvala ne.

Ne znam ni kako bi se Zejnina priča prodala, ali je ipak malo univerzalnija. Za nastup smo se usaglasili većinom ovde.

Nije hejt, samo moje opažanje.

A tako smo uvek čekali dok se desi ovo, dok se desi ono, dok se zakrpi ova stvar u nastupu, dok skupi harizmu, dok uvežba pevanje itd.

Čak i Lavina da ode, bolje i bejzik metal nastup sa dobrim vokalistom nego Zejna koja je prekonceptualna i nedorasla sopstvenim planovima.

Back