EvilSmile
Ekspert
Da li je to leglo hejtera o kojem prica Slavonemir sa nama?
Odgovorih na prethodnoj strani. Ocigleddno sam jedan od glavnih.
Last edited:
Da li je to leglo hejtera o kojem prica Slavonemir sa nama?
Lavina Zorju da vodi sa sobom
Ja se naježila od glave do pete
Ja ne znam sta s' ti pravis blesav kad si bio tu dok je taj neko bio forumas, i bio prisutan tokom svih izliva cim mu se nesto ne dopadne.Bezveze je i potpuno preterano na takav način etikerati forum kao leglo hejtera. Ne kažem da nije bilo neprimerenih komentara upućenih Haremkama, ali tako generilozavati forum koji je u velikoj meri bio potpora podrške, pogotovo prošle godine... jednostavno nije u redu.
Mnogi od nas jako dobro znaju kako se ponašao, koliko puta je banovan i pravio lažne profile samo da bude tu, te na kraju i molio da ga rehabilituju.Ovo nesto na moj racun (pogotovo jer prosle godine sezone nisam ni bio na forumu al ajd)!!! A Tita ovde se i ne pojavljuje. Zato salje Lefkadu. Bas se pitam zasto. Dok se komentari redovno citaju ocigledno.
Verovatno jer je bila najdivnija, najfinija dok je bila obican forumas, nije vredjala nikoga, nije se svadjala, nije bila banovana, i pamtimo GA po najboljem. Drugarstvu pre svega (steta pa je forum pao pa ne mozemo naci svo to dusebrizje)!
Zao mi je samo sto su moje kritike ovde posmatrane kao hejt komentari, i doveli u kontekst forum na ovaj nacin. Dovoljno govori o profesionalizmu glavnog organizatora benda. Pa vi podrzavajte one koji nisu znali sta je drag dok nisu pogledali RuPaul. A ocigledno ne znaju ni sada.
Leglo moje ljubim vas i volim.
Ma koliko se meni svidja Lukin kostim alooo
Ovo je orgazmično
Ma srećno 3.mesto na pze-uAko neko ima verne fanove to je onda Zorja, ajmo sad svi telefoni u ruke, neće se 20 poruka same otkucati![]()
Ako neko ima verne fanove to je onda Zorja, ajmo sad svi telefoni u ruke, neće se 20 poruka same otkucati![]()
Prodao si veru za večeru dušmaneMa srećno 3.mesto na pze-u![]()